Miért divat ma bunkó parasztnak lenni? (beszélgetés)
E60-as magyar szakszán ez az M1-es egész Budapestig, ...
Na ott megvadul sok külföldi reszámos autós, Ausztrában, meg kiterelik, és lekapják a rendszámot, nagyon sok olyannál amivel itt vígan el van, és mindekit veszélyeztet maga körül.
minden idők legnagyobb legimádottabb magyar humoristája, körbeírja mi a bunkó :)
"Egy szép nagy magyar réteg, a franc egye meg mán őket annyian vannak mint a NYÜ, és egyszerűen a bunkóknál miért nincs létszámstop?"
:DDDD
Az én kedvencem az öntudatos tapló, aki érvek híján azonnal címkéz, ha nem tetszik neki amit a másik ír, úgy, hogy a beírása hemzseg a helyesírási hibáktól, rossz kontextusban használt kifejezésektől. Többnyire általános "igazságokat" puffogtat, saját tudás híján előszeretettel másol be neten található információkat, amelyek természetesen helyt állóak, ha már a világhálón fenn vannak.
Na, ők nagyon szórakoztatnak ;))
"Na megszólalt a sok....na mindegy"
"Az emberek anélkül ítélkeznek,hogy ismernék a másikat..."
: )))))
Na megszólalt a sok....na mindegy
Én már teljesen ki vagyok készülve az emberektől nincs is kedvem közéjük menni sajnos épp ezért a bunkó stílus miatt,ami meg itt megy az kész katasztrófa sajnos:(
Az emberek anélkül ítélkeznek,hogy ismernék a másikat és azt,hogy mi is áll a kérdése háta mögött.De az élet már csak ilyen:(
fórumokon biztos visszafogottabbnak tűnök...majd egyszer élőben "megmutatom" magam.
:)
Fogalmam sincs, hogy idáig mit írtatok, de azért mert valaki megmondja az igazat, még nem biztos, hogy bunkó, paraszt. Ha meg igen, lehet, hogy csak rossz napja van. :))
Én szoktam az lenni.