Miért csak azt engedik be Egyiptomba, akinek minimum 6hónapig érvényes még az útlevele? (tudásbázis kérdés)
Lényeg,hogy most már mindannyian tudjuk...:)
Tudod már merre mentek pontosan?
Köszönöm,erre lettem volna kíváncsi,nem pedig arra hogy leordítsa valaki a fejem,hogy hogy lehet hogy ezt nem tudtam.
Azt mondták,hogy ez kedv függő,hogy belekötnek-e...
Biztos minden szupi lesz,mert 90%ban pozitív dolgokat hallottam erről a varázslatos helyről.
a legtöbb országba való belépéshez előírják azt, hogy még legalább fél évig érvényes útlevéllel kell rendelkezned.
gondolom ez egyfajta biztonsági előírás, hogy tutira haza tudj menni. a turistavízum ált 3-6 hónapra szól minden országba, szóval így még akkor is érvényes lesz az útleveled amikor vissza kell menned.
persze értem én , hogy ti csak nyaralni akartok menni, de hát ha ez az előírás, akkor ez az előírás.
általában egyébként nem szokták megnézni ennyire tüzetesen az útlevelet egyiptomban, leginkább csak azt, hogy befizetted-e a vízumot, de sosem lehet tudni, lehet hogy kiszúrja épp a határőr.
sürgősségivel meg lehet csináltatni még péntekig az útlevelet.
abban viszont igazad van, hogy az utazási iroda külön is felhívhatta volna a figyelmeteket, annak ellenére, hogy a prospektusukban biztos le volt írva.
remélem meg tudjátok oldani, és kellemesen fogtok nyaralni, főleg ha szeretitek a nagy meleget :D
Nemzetközi előírás. Minden utazási iroda prospektusában szerepel az adott országra vonatkozó pontos adat.
Nem is értem igazán, miért vagy kiakadva.
JA!!!!
És aki elad többszázezer forintér egy útat,annak illene közölnie a kedves útassal,hogy nézze meg az útlevelét,mert ha rossz lábbal kelnek fel akkor sztornózzák a nyaralását
15.000ft volt:(nem örültem neki...és csak 5év
ja...és még reménykedhetünk hogy meglesz csütörtökig
Nem értem a logikát...:)
Segítség:)
További ajánlott fórumok:
- Volt valaki mostanában Egyiptomban? Mik a tapasztalataitok?
- Jártál már Egyiptomban?
- Nyaralás Egyiptomban
- Aki már járt Egyiptomban, kérem írja meg tapasztalatait! Minden érdekel, nászútra szeretnénk oda menni!
- 2014 májusban lejárt érvényességű útlevelet hogyan kell hosszabbítani?
- Kisfiam tavalyi Kajla útlevele idén is érvényes?