Miért a rosszat kapom mindig? (beszélgetés)
Minden helyzetben és pillanatban van valamiféle választási lehetőségünk. Dönthetünk melyik utat választjuk.
Mi lett volna ha páromhoz máshogy viszonyulok? Mi lett volna ha szóba se állok vele annak idején? Ha más útra lépek akkor, milyen lenne a mostani életem?
Ezt már nem tudhatjuk meg, mert az úton mindig előre megyünk.
Ahol vagyok, oda én jöttem. Ahova fórumindító jutott, oda ő ment.
Hogy a szüleink meghalnak és mi temetjük el őket az élet "rendje". Hogy szakitasz egy rossz kapcsolatból az is.
Reméljük, hogy innen már a jó jön.
Fogadd részvétem.
Nem részletezted, hogy mik voltak azok a "családi gondok, amiket nehezen, de megoldottatok", ez mit takar? Esetleg a párod is érintett volt személy szerint benne, és a "megoldás" módja ezt váltotta ki belőle?
Azt a pontot kellene megtalálni a történésben, mi volt az oka, hogy ilyen módon szakította meg a kapcsolatot. Meglehet, hogy a történések során ő is kapott sebeket?
Gondolatban pörgesd vissza az eseményeket, meglehet, kiderül: az adok-kapok kölcsönös volt.
Rögtön könnyebb lesz túlélned a helyzetet. Nyugodj meg. Feszült idegállapotban szinte mindenki követ el ballépéseket. Próbáljatok leülni és átbeszélni a történteket, talán még visszaállítható a kapcsolat.
Sajnálatos, hogy egymás után történtek ezek veled. Rosszat viszont mindenki kap. Jobbik esetben a gyermek túléli a szüleit, így el is kell temetnie őket. Én gondolni is gyűlölök arra, hogy egyszer az enyémek is elmennek, így átérzem a gyászolók fájdalmát.
Ahhoz szintén szerencse kell, hogy elsőre megtaláljuk a tökéletes párt. A fájdalom ott van az emberek életében, mondhatni az élet velejárója. Nehéz, de túl kell rajta jutni, felerősödni a rosszból, olyan dolgokkal és emberekkel foglalkozni, akik az örömöt, boldogságot keltik benned.
Sok kitartást kívánok, és azt, hogy tapasztalj még szépeket, jöjjön egy jobb fejezet az életedben!
Sajnos ilyeneket a legtöbb ember megtapasztal az életes során: a szüleink meghalnak, a társunkról kiderül, hogy nem a támaszunk...
Tudsz találni valamit, amibe - átmenetileg - megkapaszkodhatsz? ...Amíg nem erősödsz meg egy kicsit a sok rossz után...
További ajánlott fórumok:
- Egy anya miért bántja a gyermekét, miközben az semmi rosszat nem tett neki?
- Szerintetek a mellben észlelt csomó mindig rosszat jelent?
- Miért tiltják a barátomat tőlem amiatt mert albérletbe lakik mit tehetek nem tett senkivel rosszat
- Miért félnek sokan a változástól? Miért félnek sokan feladni a biztos rosszat a bizonytalan jóért?
- Mit tegyek, ha nem rosszat akarok, de úgy jön ki és mindig a lecseszést kapom?
- Miért nem tudom a rosszat látni egyes emberekben?