Miben jobb a pántos magassarkú, mint a pánt nélküli? (tudásbázis)
Semmiben.
Ha biztonságosan jársz magassarkúban, akkor teljesen mindegy, hogy van rajta pánt, vagy nincs.
Nem a cipő pántja tarja a lábadat, hanem az izmaid.
Magassarkúban még egyszer sem estem el. :) Lapos sarkúban viszont igen: nem figyeltem oda, mert biztonságban éreztem magamat. :(
Igen, nekem is csontos labam van, ezert vagy kihasznalom, hogy nyaron mezitlab hordhatobb a decolleté, a chanel, mert a harisnya nelkul kevesbe csuszkal a lab, vagy amit harisnyaval kell felvenni, azt csak olyankor veszem fel, amikor nem kell futni benne, stb. hanem mondjuk csak ulni:D (etteremben).
Egyebkent nem azt akartam mondani, hogy tilos a pant, csak, hogy elvagja a labat, ezert csak azoknak elonyos, akiknek szinte aranytalanul tul hosszu es vekony a labuk, nyakiglab tipusu noknek, akiknek kell ez a kis tompitas. A tobbiek csak ovatosan!;)))
Geribeldi: A rovid labu, vastag bokaju holgyeknek altalaban nincs is szuksege pantra, mert kitoltik a sima magassarkut is :)
Betetekkel kapcsolatban, a cipobol kijarast sajnos igazan csontos labnal nem akadalyozzak meg. Tapasztalat :) Hasznosak viszont, mert 5 percnel tobbet is kibirok veluk egy magassarkuban :D
Abban viszont nem ertek egyet, hogy a pant nelkuli elegansabb. Modelfuggo inkabb. Vannak ebbol is, abbol is nagyon elegans es nagyon tramplis darabok. Nekem speciel kifejezetten tetszik a pant, vekony bokat meg jobban kiemeli ;)
Inkabb azert jobb, mert nem tudod elveszteni jaras kozben, ha valamibe beleakad a magassarku sarka (pl varosi kovezet), ha pantos, akkor nem fogsz kiklaffogni a cipobol.
De ellene szol, hogy a pant rovidebbnek, vaskosabbnak mutatja a labat, bokat, ezert akinek rovid a laba es vastag a bokaja, nem szabadna hordania pantos magassarkut, csakis decolleté jellegu magassarkut (sima, klasszikus, "belebujos"), vagy chanelt (az, amelyik hatul nyitott, rugalmas pantja van hatul, csattal, de nem a boka korul korkorosen)
Feltetelezem, tudsz magassarkuban jarni :)
Ha tancolni is akarsz benne, akkor mindenkeppen pantos legyen :) egy fokkal biztonsagosabb...
Egy hajszállal tartja jobban.
De nem garancia semmire.
Bármikor, bármiben eleshetsz.
További ajánlott fórumok:
- Szexi járás magassarkúban
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Felvennétek hétköznapokra hosszú farmerhoz olyan fekete magassarkút aminek az orránál egy kis arany dísz van?
- Kényelmes magassarkút tudnátok ajánlani, amiben lehet táncolni is?