Van ilyen magassarkú cipő, ami...? (beszélgetős fórum)
Szerintem a megjelenésedre többet adsz már csak a női mivoltodból is. Viszont biztos vagyok benne, hogy el tudod engedni magad, ha éppen olyan a helyzet.
Én úgy gondolom nagyjából döntetlen körül állunk.
Én kérek elnézést!:)
Lehet,hogy hozzád képest én kispályás vagyok...?:)
Mondhatjuk úgy, hogy az életem nagy részében szalonképtelen voltam. :-)
Középiskolában négy éven keresztül a hajamért szekáltak, hogy vágassam le.
De még pár éve is megnövesztettem egy olyan munkahelyen, ahol kevés hosszú hajú embert látni.
Illetve a másik dolog a szakáll. Ha éppen olyanom van hónapokig nem veszem elő a borotvámat.
Télen, ha betévedtem volna a hajléktalan szállóra senki nem dobott volna ki onnan. Talán csak a ruhám az ami elüt az ott lakóktól. A fizimiskám gyakran hajaz rájuk :-)))
Szóval én gyakran, sőt majdnem mindig őrült vagyok. :-))
Nőben az egyáltalán nem ritka, mondhatni természetes is, hogy szabadulnak a zoknijuktól harisnyájuktól, ha van rá mód és lehetőség
Illetve mástól is :-))
Lehet, ha nő lennék és néha nylon zoknit kellene felvennem én is így lennék.
Vállalom, hogy én vagyok ferde. Van elég sok becsípődésem :-))
Már alig várom..:)
Sosem őrülsz meg?!:)
Az a fürdőgatya inkább rövid gatya. De nyáron, ha eljutok strandra megígérem, hogy csak Neked felrakok egy olyan képet :-)))
De különben nem úgy szoktam lenni, hogy fürdőgatya és zokni. Hanem, ha kimegyek a vízből felveszek mindent magamra. Póló, zokni, cipő. Mintha a városban flangálnék.
azzz :D
nekem van egy szomszédsokkolóm, tűzpiros, lakkszandi, csini. utálják az öregasszonyok, 1 hétig téma. :P
Az sem épületes látvány. Mondjuk én eleve nem tartom férfiasnak mikor valaki szandált vagy papucsot visel.
Még strandra is cipőben megyek/természetesen zoknival/ Persze, ha bemegyek a vízbe akkor megszabadulok, tőle. :-))
További ajánlott fórumok:
- Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?
- Vannak itt olyan nők köztetek, akik nem szeretik a magassarkú cipőt?
- Nagyon pici, 34-es lábra hol lehet magassarkú cipőt vásárolni?
- Mivel lehetne kombinálni egy ilyen királykék magassarkút?
- Van egy ilyen kialakitású magassarkúm, az érdekelne át lehet-e alakítani platformonosabbá, mert így csak fáj benne lábam?
- Hol tudnék Air Jordan High Heels magassarkú cipőt venni?