Mi van, ha valaki nem megy el a tablófotózásra? (beszélgetés)
Car osztályba jártál/jársz és ezért magadat bünteted, hogy nem leszel a tablón?! Gondolkozz józanul; kivel cseszel ki? Én pont a fotózáshoz vágattam le a derékig érő hajamat, rengetegen kerestek, hogy miért nem vagyok a tablón? Pedig csak figyelmesebben meg kellett nézni, de mint tudjuk, "megszokásból vezetünk".
A szalagavatóra és ballagásra nem muszáj elmenned, de nyögd be előtte, hogy beteg lettél, mert ezek is szervezéssel járnak, és a tanároddal szúrsz ki, nem az osztállyal. :))) Ha őt sem szereted, telefonálj az igazgatónak, vagy helyettesének. de komolyan.
Én még hajvágást is megbántam, pedig igen jó lett a tablóképem.
Nem lesz rajta a tablón?
De miért tenne ilyet bárki is?
Lesz egy kis gubanc, az biztos.
Aki a tablót rajzolja, az számol azzal, hogy az osztály minden tagjának a fotóját megkapja, és elkészíti, előrajzolja a helyet, már előre odaírja a nevet, stb. stb.
Vagy szólj jó előre, hogy a te fotódnak a tablón ne rajzoljanak helyet, a nevedet se írják fel előre, mert...
Nyilván nem ok nélkül lenne.
Az osztály olyan - négy betű s-sel kezdődik és r a vége- hogy nem ezen múlik, szerintem.
Ezek nem hülyèskedèsek.
Ezek hozzàtartoznak a vègzős èvhez.
Szalagavatónk volt,de tablónk nem. A mai napig bànom, sajnálom hogy nekünk nem volt.
Ne vond ki magad ezekből!
Ezáltal nem lesz rajta a tablón?
És mi van, ha valaki nem megy el a szalagtűzésre?(Külön van a szalagtűzés és a tablóbál).
Van olyan, hogy valamire kötelező elmenni az utolsó éves hülyéskedések közül?
További ajánlott fórumok:
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Jövő héten őszi idő! Megy valaki pont akkor nyaralni?
- Hogyan lehet elmondani kíméletesen valakinek akit szeretsz, hogy nem megy tovább?
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Egyetemen, hogy működik a tablófotó?