Egyetemen, hogy működik a tablófotó? (tudásbázis kérdés)
6. timycat
2022. okt. 5. 23:40
Nálunk volt fotós, mindenkiről csinált fotót, neten megnézhetted és ha tetszett, meg lehetett venni, de nekem évekkel később jutott eszembe, így ez elmaradt. De lehetett talárban fotózkodni a családdal, barátokkal is, magatok is készíthettetek fotót a szerkóban.
Talár, sapka bérlés volt, talán 9-10ezerért, nagyon régen. Talárt, sapkát vissza kellett adni, de én a sapit elhoztam, mert csak.
5. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 5. 23:32
Egyetemfüggő, van,ahol talár van,van ahol sityak, van ahol meg csak sima csiniben vannak.
4. Hattori (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2022. okt. 5. 16:38
Nálunk venni kellett és megkaptad.
11e ft. volt.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 13. 18:09
Kiteszik.
A talárra gondolsz? Azt nem adják neked. Sok egyetemen nincs is.
Van, ahol a sapkát meg lehet tartani. Vagy venni.
2. Scherlock
2022. márc. 13. 17:55
Igen, van, kiteszik.
Nem, a ruha csak fotózáson van rajtad, nem adják oda. :D
2022. márc. 13. 17:50
Mármint arra gondolok, hogy ott is van nagy tablókép amit kitesznek a folyosóra? (A ruhát nekünk adják? :D )
További ajánlott fórumok:
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...
- Orvosi Egyetemen hogyan működik a boncolás? Könnyen meg lehet szokni? (szagok, látvány, tetem arca, és a lelki feldolgozás stb.)
- Valaki megtudná mondani, hogy a Szent István Egyetemen, Gödöllőn, mikor lesz a diplomaosztó?
- Ha abszolváltra változik a státuszom az egyetemen, akkor azt jelenti, hogy nincs hallgatói jogviszonyom?
- Olajmérnöki Képzésekről érdeklődnék! A Miskolci Egyetemen kívül van még más lehetőség is, hogy olajmérnöknek tanuljon valaki? Mivel...
- Mit jelent az, hogy "nem akkreditált képzés" egy egyetemen?