Olajmérnöki Képzésekről érdeklődnék! A Miskolci Egyetemen kívül van még más lehetőség is, hogy olajmérnöknek tanuljon valaki? Mivel... (tudásbázis)
"Mivel az alapképzés UTÁN olajmérnöki masterre bejutni állítólag >>szinte teljesíthetetlenül<< nehéz. Ahogy olvastam: (el)borzasztó a verseny!
Van még más mód, hogy olajmérnök hallgató lehessen az illető?"
.
.
.
Utóbbit átfogalmaznám - négyes utolsó mondatának fényében:
"Van még más mód, hogy bizonyos (tehát nem csupán olaj) mérnökként olajfinomítókhoz be tudjon jutni egy (most még nem, de hamarosan) egyetemi hallgató?
A valamilyen más (nem feltétlenül olaj) mérnök mester diploma megszerzése után?"
Nem az a gond!
Hanem, hogy akkora a verseny (egyesek állításai alapján), hogy bekerüljenek az olajmérnökire az akapképzésekről, hogy csak a lehető legkvalifikáltabbaknak nyílik - némi - esélye olajmérnök hallgatóvá válni.
Ezért ez a kiírás.
Mivel (úgy vélem) szimpla vegyészmérnökként nem leszel verseny-pozícióban, mikor beadod valamely olajipari céghez az önéletrajzodat.
Mivel - feltételezem - ők specifikusan olajmérnököket keresnek inkább.
Vegyészmérnökökből pedig - amennyiben jól tudom - Dunát lehetne rekeszteni...
Minek oda egy újabb vegyész, ha (ugye) van rengeteg végzett olajmérnök is?...
Mivel az alapképzés után olajmérnöki masterre bejutni állítólag szinte teljesíthetetlenül nehéz.
Van még más mód, hogy olajmérnök hallgató lehessen az illető?
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Szülés után mikor áll be rendesen a havim? Érdeklődnék más anyukáktól! Köszi
- Egészségpénztárakról érdeklődnék. Miért jó, ha tagja valaki, milyen előnyökkel jár?
- Pécelre, vagy Pest közelébe szeretnék költözni, érdeklődnék, a városokról, ellátottságaikról tudtok valamit mondani?
- Ha nem vagyok jóban a kisbaba apjával, de a szülei mégis érdeklődnek a baba iránt.
- Kórházi és rendőrségi ügyben érdeklődnék