Mi van ha a nő az idősebb egy kapcsolatban? (beszélgetés)
én egy évvel vagyok idősebb a páromnál. senki se hiszi el, mert engem jó ha 18-nak néznek, őt meg már nézték 28nak is. :) egyébként semmi problémát nem okoz.
húgom 22, barátja 19, együtt élnek, tehát elég komoly. ott sincs semmi, talán ott az okozhat némi nehézséget, hogy a lány magyar anyanyelvű, a fiú meg norvég. :) de már ezt is leküzdötték, tesóm megtanult norvégul. a szerelem nem ismer határokat :)
hogyhogy mi van? semmi nincs :D a korkülönbség semmit nem változtat az érzéseken.. mint ahogy semmi más sem.. a szerelem az szerelem :D
a barátom kicsit több, mint 5 évvel fiatalabb nálam.. mondjuk ő eléggé érett, nagyon sokat látott.. és örökké tisztelni fogom azért amilyen..
az egyetlen dolog, ami konfliktust okozhat, főleg a mikorunkban (ő 21 lesz én meg 26) az az, hogy én lassan szeretnék babát.. ha idősebb pasim lenne, ez megoldható lenne, de így én keresek egyedül, míg ő egyetemre jár... ez egy sarkalatos pontja lehet minden ilyen kapcsolatnak, de azt gondolom, hogyha az egymás iránti szeretet, szenvedély és türelem megvan, akkor nem lehet gond semmiből... :)
Szerintem a kissebb korkülönbség semmit sem jelent.A nagyobbnál fordulhat elő esetleg gond de az sem törvényszerü.
Én is idősebb vagyok a férjemnél és az anyukám is!Soha semmi gond nem volt belőle!
Én 40 vagyok,a párom 30,és nagyszerűen megvagyunk már 4 éve,most várjuk az első közös babánkat.Velünk él a 20 éves lányom is,akivel olyanok szinte,mint a testvérek.
Szerintem a kor nem számít egyáltalán.Szerintem is csak a kívül állók szemét piszkálja,de azzal meg ki vergődik???Engem így még sosem szeretek,mint most. :-D
Megnéztem az adatlapod, köztetek akkor 11 év van, az még szerintem nem gáz. Látom, fiatalon is szülted az első gyereked.
Szerintem már az a nem egészséges, mikor a férfit a nő gyerekének nézik, semmint társának.
Szerintem arányaiban nem több idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolat megy tönkre, mint a fordított esetben.
A korkülönbség önmagában nem okozhat problémát, ha egyébként megvan minden, ami egy jó párkacsolathoz kell.
Tapasztalat:
7 éves a kapcsolat, több mint 7 évvel vagyok idősebb illetveÉrettebb! Én még egyszer nem kezdenék bele, bár nem biztos, hogy a korkülönbség miatt, lehet tipus hiba, de érzem, a hiányát, hogy elöttem nem volt komoly kapcsolata, és nincs elég tapasztalata. Amúgy müködik, van egy közös kiscsajunk is, és soha nem központi téma a kor, inkább én verem a mellem, Hogy kis csitri. De nekem nagyon hiányzik belőle a tapasztalat....néha olyan mintha lenne egy fiam is:-)))
Én két évvel vagyok több, mint a párom. Idén szeptemberben lesz a 20. házassági évfordulónk :).
Szerinted?
Szia!
Szerintem teljesen mind1, hogy ki hány éves. Ha megvan az összhang, az már főnyeremény. Általában a kívülállók szoktak ezen problémázni. Nekem semmi bajom ezzel. A párom 11 évvel fiatalabb nálam, 8 éve együtt vagyunk és most várjuk az első babánkat. Tökéletes kapcsolat, még mindig tart a szerelem. :D
További ajánlott fórumok:
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Kapcsolat egy jóval idősebb férfival...
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Idősebb a nő a kapcsolatban.
- Komoly kapcsolat csak idősebb nővel