Komoly kapcsolat csak idősebb nővel (beszélgetés)
Nem egy van... a mi családunkban nem ritka... igen, ők boldogok voltak, a másik nagynénémnél 17 évvel fiatalabb volt a férje, nah az meglépett, ráhagyva a nagynénémre az idős, beteg szüleit és a megszületett gyereküket is.
Genetika... én is simán kihorgászhatnék egy 10 évvel fiatalabbat. A legutóbbi komoly kapcsolatom egy évvel volt fiatalabb nálam, a barátnőm azonnal közölte, hogy "öreg hozzád". .. és nem külsőleg...
Ez nem semmi!!!
ÁMULOK mos nagyon! Szerintem ebben a 100 évben egy ilyen történet van. De legalább boldogok voltak míg tartott!
Egyrészt a mai harmincas nők java része igen jól tartja magát és egy húszonéves férfinek vonzóak lehetnek,mert nem csak a külcsíny van meg.
Másrészt nyilván a saját korosztályában is vannak,értelmes, értékes lányok.Az,hogy ennek visszatérő tendenciája van,ahogy írod,az szerintem is felhívó jellegű arra vonatkozólag,hogy azt a típusú törődést, esetleg anyáskodó szeretetet valóban isőebbektől hamarabb megkaphatja,aminek hátterében lehet a korai élmény,hiánypótlás...
Illetve manapság elég "divat"is ez.Nekem is volt egy 22 éves rajongóm én 33 vagyok.
Persze ez fordítva is igaz lenne, ha a férfi ennyivel idősebb egy nőnél.
Én azt gondolom 5-8 év az ami még ideális korkülönbség.
Utálom, amikor az un. anyakomplexust emlegetik.
Ez a fiú a korához képest érettebb, és mégis mit csináljon egy huszonéves libával, akit a műmellén és a műkörmén kívül semmi sem érdekel? Nyafog, rinyál mindentől, nem képes egy normális ennivalót készíteni...stb. Minőségi különbség van szerintem egy fiatal és egy idősebb nő közt.
Sziasztok!
Van egy ismerősünk 24 éves fiú. A vele egyidős lányokkal pár hétig "jár" és a 10-15 évvel idősebb nők meg rendszerint Őt dobják ki, de hosszú hónapok után. Csak véleményekre vagyok kíváncsi, mert már 22 évesen is a 30x év körüli nőket vette komolyan. Azokba képes belebetegedni, ha vége a kis fiatalokat meg egy hét után elküldni. Miért lehet, mit gondoltok? Mert itt nem hiszem, hogy csak intim dologról van szó.
(Otthagyta az anyukája 10 évesen talán van némi köze a dologhoz...?)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Kapcsolat egy jóval idősebb férfival...
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Idősebb a nő a kapcsolatban.
- Mi van ha a nő az idősebb egy kapcsolatban?