Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb) (beszélgetős fórum)
20-30 év múlva minden kiderül :D
Akár működhet is viszont ahhoz jobban kell bíznod magadban. Ha nem tetszenél neki már rég lecserélt volna fiatalabbra...Ismerős körben több hasonló párt is tudok ( 8 év vagy több a nő javára )igazából külsőre se ütik egymást.
A hétvégén volt anyukám legjobb barátnőjének az esküvője, a menyasszony 12 évvel idősebb a vőlegénynél, amúgy már vagy 3 éve együtt vannak... Tervezik a babát is, amilyen hamar csak lehet. Imádják egymást, tényleg összeillenek, ha rájuk néz az ember olyan harmóniát lát két ember közt, amit én is nagyon szeretnék egy nap átélni... :) És nem is látszik h vki idősebb.. :)
A szomszéd sràc pont annyi.(magas, szõke, kék szemü,) Jöhetne meg mehetne. Bocsi!
Mondjuk nálunk ha megszűnik/megszűnnea kapcsolat akkor miattam lenne vagyis én lépnék le párom önzősége miatt,persze nem akarok de kitudja.
Ha kudarcba fullad a kapcsolat, akkor mellékes, hogy melyik akar dobbantani. Vége.
Nem szabad senkire hallgatni, csak magadra! Ha másra hallgatsz, és meg se próbálod, nem tudod, milyen lett volna! Ha Te döntesz, akkor legalább a lehetőséged meg van, hogy sikerül, vagy nem, egy tapasztalattal több! Szerintem mindenféle kapcsolatnak 50-50% az esélye, vagy bejön vagy nem! De legyen mindenki saját döntése, legfeljebb a tapasztalatot osszuk meg, és bíráljunk! Én annak örülnék, ha mindenki boldog lenne!
Köszi.Ez igaz nekem is anno mondták megbánom majd,hogy idősebb a barátom...aztán mégsem.
És az a lényeg!!!! Mindegy ki milyen párt választ maga mellé, ha azzal jól érzi magát! Minden ember más és más van aki a fiatalabbakat, és van aki az idősebbeket kedveli!!! Így kerek a világ, a legfontosabb a szeretet, és akkor boldog az ember, ha azzal élhet, akit szeret! Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!
Hát gratulálok, mert nagy szerelem lehet, ha a 30 év nem számított!
Te hány éves vagy? :) Huszonévesen én is úgy gondoltam, hogy egy férfi ne legyen fiatalabb, de sok párt ismerek, ahol a nő az idősebb, nem is látni, és nagyon jól megvannak hosszú évek óta. Azt gondolom, nem a kor számít elsősorban, hanem a szerelem. :) Persze nem az a legideálisabb, ha egy férfi 8 évvel fiatalabb, de az sem, ha 30-al idősebb. :)
Nem a korkülönbség a gond hanem az,hogy a nő az idősebb csak ez.Fordítva azt mondom ok.
Hát kinek mi jön be.
Engem egy fiatal kisgyerek ne fogdosson:)
Persze lehet azért látom ezt mert sosem tetszettek a velem egykorú vagy fiatalabb fiúk.
Férfi nekem nem 22 évestől kezdődik:)30,35 évesnél idősebbek azok már mind külsőre mind gondolkodásban férfiak.
Nem semmi, hogy bevállaltál egy 30 évvel idősebb pasit. :) Furcsa, hogy éppen te vagy ellene itt a korkülönbségnek, mert 8 év az egyáltalán nem sok. Rengeteg 22 éves él komoly kapcsolatban, házasságban (férfi és nő is :)))), és sokan 30 vagy 40 évesen is pár, gyerek nélkül vannak. Itt nem is arról van szó, hogy holnap összeházasodnának és gyereket csinálnának, van még idejük. :) Sztem a férfiak sokkal hamarabb öregednek, főleg külsőleg, 8 év ehhez képest semmi. :)
Hát nem tudom végülis nem nekünk kel,hogy jó legyen:)
Mindenre tud az élet példát mutatni. Ismerek olyan 60 éves pasit, aki a 35 éves okos, intelligens, jó humorú, jó csaj feleségét csalja. Felütötte a fejét a kapuzárási pánik és akit csak lehet, még meg akar kapni, mielőtt végleg félárbocra ereszkedik a vitorla :D
Fogsz te még hozzád korban illőt keresni :)) Kicsivel rugalmasabb gondolkodással, kevesebb előítélettel sokkal kellemesebb az élet. Próbáld csak ki.
Hát azért ez nem így van!!! Egyszer már leírtam, hogy az a férfi, aki idősebb nőt választ, az érettebb gondolkodású, és azok a férfiak sokkal ragaszkodóbbak. A környezetembe is sok, de még a családon belül is, hogy a nő az idősebb! Még egy válásról sem tudok!!! Ezt ki kell próbálni, és után ítélkezni! Én támogatom, aki bele mer vágni, tuti nem bánja meg!
Erre gondolok én is még nem élt a "gyerek" ahogy kellene ,ha bele megy a házasságba,gyerekbe lehet X év után azt mondja lelép mégsem jó ez a kötötsség nem csajozott nem akar egy nő mellett megöregedni.
Sajnos a pasik ilyenek.(
Én biztos keresnék egy korban hozzám illőt vagy idősebbet aki már kiélte magát
Te már egy kész érett nő vagy ő meg egy kis taknyos:)
Ebben a korosztályi összetételben nem biznék.
Mifenét vársz egy 22 évestöl aki még nem tapasztalt semmit az életböl, magyarúl más nőkböl
Most nehogy azt válaszold rá, hogy már 2-3 barátnője is volt!
Évtizedekkel később biztos sikeresebb lenne
Egy "tapasztalt" :)
Engem a 30 évvel idősebb pasim nem fog lecserélni egy 32 évesnél fitalabbra ez biztos.De náluk fenn áll a lehetőség hisz apasi szinte még "gyerek" nem biztos,hogy egy nő mellett fog élni még vagy 60 évig
Az sem jobb, ha azt mondja, hogy már egyáltalán nem akar.
Azért az érdekes, hogy ezeket pont te mondod.
A nôknél is van pánik úgy 40-45 körül.
Hirtelen vált, vissza a 15-20 elôtti ruha, smink,frizura, stb. Hirtelen buli-buli hátán, mint aki megkergült.
Igen, de a tapasztalat általában az, hogy az a férfi, aki idősebb nőt választ, érettebb gondolkodású. Én is féltem a gyerekvállalástól, nehogy egyedül maradjak a kicsivel, de mivel Ő akarta erősebben hát lett. 5 éves a fiunk, a párom tökéletes apa, és mindent megtesz értünk! Azért mondtam, én nem ítélem el a fordított kapcsolatokat sem, mert senki sem tudja, mit hoz a holnap, az ördög nem alszik, csak próbáljuk elaltatni!!!
További ajánlott fórumok: