Mivel "vigasztaljuk" az idösebb lányt aki a korkülönbség(22, 25) miatt nem akar kapcsolatot kezdeni? (tudásbázis kérdés)
3 év korkülönbség?!
Nem lehet, hogy inkább más aggasztja?
Szerintem ez a pár év nem számít igazán, ha egyébként működik a dolog.
Semmi garancia nincs a korkülönbség nélküli kapcsolatok tartósságára sem.
Az én párom 9 évvel fiatalabb nálam, 7 éve vagyunk együtt. (a bűvös hetedik év). A problémák nem a korkülönbségből adódnak.
Az én szerelmem is 16 évvel idősebb...:D mondjuk SOKKAL érettebb is vagyok a koromnál. A 22-25 tényleg nem nagy dolog. :)
Mondjuk, tesómnak a barátnője 3 évvel idősebb, mint ő. És azért szerintem meglátszik, de nem rajtuk, hanem a felfogásukon.
Egyszer élünk, lehet, hogy nem is kellene ezen problémázni. :)
22 és 25 az nem korkülönbség. És akik között 16 év van? :o
Ennyire senki nem lehet korlátolt, aki ezzel foglalkozik annak nem is kell társ.
nah legalább hajanli fél 3kor nem kell megfogalmazni ezt a ritka bonyolult mondatot:DDDD
Egyetértek:)
Hat nem tudom hogy ez lehet-e a gond. En is idosebb vagyok a ferjemnel, de ez az egy soha nem zavart. Vannak ismeroseim akik ugyan igy vannak a korral, de egyiket sem zavarta a kulombseg. Mert minnel idosebbek vagytok annal jobban elmosodik az egesz.
Szerintem az hogy ezert nincs veled ez csak kifogas.
Miért kéne vígasztalni?!
Szerintem nyugodtan kezdjen kapcsolatot!!!
Senmmi rossz nem származik belőle!!!
További ajánlott fórumok:
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Egyoldalú kapcsolat, nagy korkülönbséggel...
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat