Egyoldalú kapcsolat, nagy korkülönbséggel... (beszélgetés)
Közben látom, hogy a fórumindító töröltette magát.
Így okafogyottá vált a téma.
Ezt a szöveget még a kóborló apácák sem vennék be :)
Az egyik kedvenc idézetem: egyes emberek ereje más emberek gyengeségében rejlik.
Igy van! Az időt visszkapni nem lehet, ott hagyott használati tárgyakat újra be lehet szerezni!
Én is megtettem, pénz nélkül egy haver segítségével megszabadultam abból a párkapcsolatomból, ami már összeomlott, és csak a fenyegetés és a verés volt az étlapon. Összepakoltam a cuccom, haver elhozott a kocsijával és haza költöztem a szüleimhez. Azóta találtam mást, aki megbecsül és szeret. Az exem sem lett öngyilkos, pedig fenyegetett mindennel. Nem szabad hagyni, hogy tönkretegye egy kapcsolat a boldogságod!
Inkább egyedül, mint szenvedni bárki mellett!!!
Nem tud, nem mer? Összecsomagolom a kis holmimat egy kézitáskába és irány Horány! Én megtettem! A kézitáskában a személyes irataim és a havi fizetésem, nyakamban a kisfiammal, és az ő holmijával. Taxival szöktünk meg, mert ez volt a legrövidebb és legbiztonságosabb.
A tárgyakat lehet pótolni, az elvesztegetett időt soha.
Lerlkiismereti okokból és kényelmi szempontból nem kötelezheti el magát egy ember mellett senki,ez a hülyeség magas foka.Ha megteszi,meg is érdemli azt az életet,amit választott.
De mint tudjuk,könnyebb elítélni,mint megítélni...
... ez nem úgy működik, hogy nyálcsorgató vén pasi odadugja a betétkönyvet, és hééé, kislány ennyi van, akarod-é...?
... hanem naaaagy komoly beszélgetések, melynek során férfiember megállapítja, hogy fiatal szép leány mennyivel érettebb és tapasztaltabb a koránál (amit naív kisbuta még el is hisz)... és milyen remek a társasága... és mennek együtt étterembe, színházba... külföldre... és papapapaaammmm, már együtt is vannak! Megvan ennek a sablonos menetrendje! :)
Erről nincs hivatalos dokumentum, hogy született volna gyermekük! Ezt azt is jelentené, lenne törvényes örökös a szerzői jogra...
Erről azonban a mai napig nincs szó.
Egy zenész ismerősöm az elmúlt évben volt konkrétan
szerzői jog ügyében Sarolta asszonynál.
Egy 50-es férfi még nem vén fószer.
Olyanról viszont még nem hallottam, aki 70-esbe szeretett bele fiatalon.
Kivéve Faludy Fannit...
Azt nem írta, hogy öreg bácsi, csak azt, hogy nagy a korkülönbség.
Köztünk 18 év van, ez már sokak szerint nagy korkülönbség. 20 évesen költöztem a párommal össze 2 hét szorosabb kapcsolat után. Nem a pénzéért, de nem is a két szép szeméért.
Kb. 1-2 év kellett hozzá hullámhegyekkel-hullámvölgyekkel, hogy rájöjjek, vele akarom leélni az életem. 13 éve vagyunk együtt, 5 és fél éves a lányunk.
Örülök, hogy akkor nem arra hallgattam, mit szólnak mások!
További ajánlott fórumok:
- Egyre nagyobb trend az egyoldalúan nyitott párkapcsolat ... - Mi a meglátásod erről?
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- 12 év nagy korkülönbség egy kapcsolatban?
- Mi az oka, hogy egyre több a jól működő párkapcsolat nagy korkülönbséggel?
- Testvérek közötti nagy (10-12 év) korkülönbség, kinél milyen hatással van a kapcsolatukra?