12 év nagy korkülönbség egy kapcsolatban? (tudásbázis)
Tok igaz!
Tovabbi voldogsagot nektek :)
Mindaddig nagy korkülönbség amig Te igy gondolod vagy barmilyen kétely támad benned.
20 évesen lett vége egy majdnem 6eves kapcsolatomnak, az akkori párom 7evvel volt idosebb. Ebben a kapcsolatban 2.5evig éltünk egyutt, ez alatt mindent en csináltam ő semmit nem vett komolyan.
Aztán volt egy par hónapos kapcsolatom ahol 11ev volt a korkülönbség, na vele mar sokkal jobban megértettük egymást teljesen ettol független dolog miatt mentünk szet, mai napig jóban vagyunk, beszélgetünk.
A mostani párom 16evvel idosebb. Életem legjobb kapcsolata, építjük egymast.
Mukodhet, bar a statisztika nem ezt tamasztja ala. Gyerekkori barinom 16 eves koratol volt egyutt egy pasival, aztan annyi. Ritkasagszamba megy,ha megis muxik, de ez (mint,minden mas) egyedi. Ha ug dontessz, lecovekelsz a pasi mellett, osszehazasodtok, lesz X gyerkoc es boldogan eltek,amig meg nem haltok.
A mai vilagban csokkenoben van az egymas iranti tolerancia, alazat, tisztelet, egyuttmukodes egy kapcsolatban, szval nehezebb a dolog,mint anno. Mas a moral.
Neked kell erezni mi a sok.
18 évesen soknak gondoltam volna.
Most lényegesen többet is bevállalnék. vagy nem :o
En 25 eves leszek,de anno amikor fiatalabb voltam ,sem tudtam volna elkepzelni magam mellett egy eretlen suhancot,hiaba voltam magam is "eretlen".
Es nem apakomplexus ez,hanem ezeket a pavagyerekeket nem allhattam sose.
Sok ilyen forum van,hogy sok-e ennyi,meg annyi.
Mindig mondom,hogy magadnak kell eldonteni es ne mas velemenyere adj,nem ok fogjak elni az eleted az adott helyzetben.
Szerintem nem sok,nem is csodalkozom azon,hogy a korodbeliek nem keltik fel az erdeklodesed...a mai fiatal csavok nagyooon furak.Bar lehet van kivetel.
28 vagyok, párom 40.
12 éve vagyunk együtt.
Nagyon is számít a korkülönbség.
Én még kicsit szeleburdi vagyok, nem veszem komolyan a dolgokat, még kicsit bennem él a gyerek, ő már túl komoly, máshogy él át helyzeteket, sokkal komolyabban vesz olyan dolgokat, ami számomra nem komoly.
Ennek ellenére megértjük egymást.
!Dehogy pedofilia!
Az 10 ev alattiakra vonatkozik!
Olyasmikrol tudnak a 18 evesek, amit sok harmincas meg nem!
18 es 30 szerintem ez igy sok sajnos.
Ha 30, 42 lenne akkor azt mondom nem.
További ajánlott fórumok:
- 49 éves pasi, 32 éves nő... Mit gondolsz az ekkora korkülönbséges kapcsolatokról? Tapasztalatok?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Egyoldalú kapcsolat, nagy korkülönbséggel...
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Mi az oka, hogy egyre több a jól működő párkapcsolat nagy korkülönbséggel?
- Testvérek közötti nagy (10-12 év) korkülönbség, kinél milyen hatással van a kapcsolatukra?