Kapcsolat egy jóval idősebb férfival... (beszélgetés)
Senki sem kényszerített, magam döntöttem, hogy én is beugrok a vízbe. Jó is...
De most, én valahogy úgy "akarnám?" "szeretném?" hogy - én még "száraz" vagyok... Élvezem a képzeletbeli "száraz" tiszta üde bőrt..., meg mindent.....
- De, hiszen Te vízben vagy....!!! Akkor hogyan lehetsz száraz....?!!
- Jó, jó - tudom...! Éppen azért írtam: "Ne sértegessetek azzal, hogy minduntalan arra figyelmeztettek.."
É...., én.... arról akarok olvasni, hogy... izé...
hogy milyen érzés ha egy őszülő borostával círogatják a kebleim fehérjét... - juj, lúdbőrös a hátam még a képzelettől is...
----------
Bizonyos esetekben utálom az ébredést...
(Ha valaki ezen ki akadna - elnézést kérek, lehet hogy más témához akartam hozzá szólni...)
Talán a családod területén kellene egy alapos vizsgálatot tartani szerintem fehertulipan.
Nem vetted volna az ő jelzéseit, gesztusait illetve ha Ő jelez (mert miért ne tehetné meg) akkor Te nem reagáltál volna rá.
Talán innen kellene kiindulni és itt meglelni a problémát.... Sok sikert kívánok hozzá Neked!
Remélem még visszajöttök és segítetek nekem kibeszélni ezt az őrületet!
Ja, most nem írok neki,amíg olyat nem ír, ami igazán megfog. nehéz, hiszen az életem része lett...
Az utolsó levelet ő írta, és a következőt is ő fogja...
De várakozva figyelek mikor ír...
Erre én írtam neki, hogy köszönöm a figyelmeztetést, már-már elfelejtem a távolságot és mindent, és kezdem úgy érezni, van esély. Köszönöm, hogy figyelmeztetet és nem hagyja az érzelmeimet kóborolni.
Természetesen jött a válasz azonnal, hogy az élet kiszámíthatatlan és ez az érzés, ez a kapcsolat boldoggá is tesz minket, ugyanakkor fájdalmat is okoz, de vagyunk egymásnak és az álmunk egyszer talán valóra válik és fizikailag is tudunk találkozni és akkor milyen gyönyörű lesz minden...
Mindezek után szerintem neki jöhetett egy nehezebb nap, vagy egy észbekapás, és megint jött a szokásos üzenetekkel:
Egy ez gyönyörű álom, a lelkünk találkozik és boldogok leszünk, boldoggá tesz minket a gondolat, hogy valahol valaki... bla bla bla... (mindez angulul, tehát még nyersebb stílusban...)
Sziasztok!!!
Bekukkantottam és látom, hogy írtatok! Volt azóta hideg is, meleg is. Valahogyan elterelődött a szó a játékosságról a mélyebb témákra. Írt magáról, én is írtam magamról. (mivel, hogyan telnek a napjaid úgy érzelmi szempontból. Elégedett vagy-e bizonyos dolgokkal stb.)
Egy vidám hét alatt rengeteg jó érzést keltő mélyebb levélváltáson voltunk túl..
Sziasztok!
Nos köszönöm a beszélgetést..:-)
VAn fejlemény.
Írt tegnap egy levelet, hogy ugye tudom, hogy ez a kettőnk közötti kapcsolat titok... Ez a mi szívünkben van, és boldoggá tesz minket, és nem szabad kiderülnie..
További ajánlott fórumok:
- Házas férfival való kapcsolat
- Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő.....
- Akarnátok komoly kapcsolatot egy ilyen férfival?
- Érdemes ilyen férfival belemenni egy kapcsolatba?
- Horoszkópban jártas emberek segítségét szeretném kérni ikrek csillagjegyű férfival kapcsolatban?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....