Mi történt életed legszebb Valentin napján?:) (beszélgetős fórum)
Véget vetettem egy rossz irányba haladó kapcsolatnak :)
Puszit küldtem a tükörképemnek. :D
semmi... nem valentinozunk :)
Hát én nem tartok Valentin napot, előtte egy nappal van a születésnapom, és az fontosabb is. A Párommal pedig nem a Valentin nap tart össze, hanem a többi 364/365 nap.
:)
Ezelott 4 eve Valentin napon volt az eskuvom a szerelmemmel:)
eddig csak egy valentin napot ünnepeltem idén...azzal a kit a legjobban szeretek, főzött nekem, és kaptam mercyt...és egy díszvirágot...azóta is örzöm!
életem legszebb Valentin napján az akkori párom meglepett egy hatalmas plüssel, csokival, majd elvitt cukrászdába, és egy esti sétára. Gyönyörű volt. A pasiknak ajánlom figyelmébe ezt a módszert, garantáltan leveszik majd a párukat a lábáról. (:
Mi nem szoktuk nagyon ünnepelni,max.kapok egy csokit,meg ő is tőlem..persze ugyanolyat,mert egy a kedvencünk..hát ennyi!:)
Átjött az egyik ismerősünk barátnője (friss kapcsolat) és ájúldozva meséli nekem, h mekkora rózsacsokrot kapott a sráctól Valentín napra.
Hazajött a férjem. Elmentünk a Pennybe vásárolni. Egyszercsak odaböki:-Na válasszál egy virágot az akciósok közűl (299 Ft) Valetín napra!:)))))
De legalább rszébe jutott;)
... ezt akár én is írhattam volna. DE SZÓ SZERINT :D
Sosem szerettem a Valentin napot, mígnem első és egyetlen kisfiam arra a napra érkezett közénk. Micsoda véletlen! Most már van okom ünnepelni!
néztem mért árulnak ilyenkor virágot, nincs még anyáknapja... aztán felvilágosítottak, hogy Valentin nap. Hát nekem ennyit jelent.
...aznap este egy igazi királynő voltam :DDD
Olyan nekem még sosem volt.....
Én utálhatom úgy a Valentin napot, hogy közben egyáltalán nem kell kimaradnom belőle. :D Aznap van az évfordulónk. :)
ismét közeleg:)
habár már a karácsony is üzlet, sariyla
nem szeretem a valentín napot.Üzlet az egész.Én minden nap,minden pillanatban szeretem a párom és ki is mutatom:)
Ez a nap is csak a kereskedöknek kedvez.
A szerelemnek nem egy napról kell szólnia.
azt se tudom tegnap mi történt, nemhogy Valentin napján
Nem tartom számon, mi történt aznap.
Számomra ugyanolyan nap, mint bármelyik másik. Van még 364 másik nap az évben, amikor éreztethetjük és kifejezhetjük a szeretetünket.
Szerintem csupán üzleti stratégia = ideológia + termékfölösleg.
Akkor mozdult meg elöször a második pocaklakóm:)
Lassan ismét közeleg az ünnep.:) A férjhezmenetel az milyen szép:)
Ilyen velem nem történt. Nemis szimpatikus ez az "ünnep".
2007. február 14-én férjhezmentem! :D
Mi nem különösebben tartjuk a Valentin napot. Tipikus amerikai ünnep.
További ajánlott fórumok: