Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Életed legszebb pillanatai (beszélgetős fórum)
Remélem még vissza van a legszebb:D
Volt egy pár és remélem még lesz is:)
Sok volt már. Gyűjtöm az ilyeneket:)
Volt egy jó pár.Amikor férjhez mentem elöször,fiam születése,majd az unokámé is életem szép pillanata volt.
Amikor leérettségiztem, amikor férjhez mentem, amikor a gyerekeim születtek...
Remélem pénteken lesz az egyik legszebb nap az életemben.
Esküvőm, majd gyermekeim születése.
Nemrégen történt...megszületett a dédunokám.
Legutóbbi egy miskolci esemény volt, az Egyetemvárosban, a Balekvizsgám.
Vannak pillanatok...
Egy autózás Siófok környékén, nem is tudom hol, a naplemente színei-fényei... csupa ég volt körülöttünk minden...És azt hiszem, a Szállj fel magasra szólt a rádióban...
A budai Várban, megállt az idő és nem voltak hangok, végre újra láttuk és megláttuk egymást és elindultunk egymás felé...
És a három szépséges újszülöttem is, de
a legszebb egy ködös novemberi hajnal, futok az örömbe bolondulva, és meghallom a hangját, futok még jobban, félig ő kap fel, félig én ugrom a nyakába...
Mikor, tudatosult bennem, hogy sikerült az életmentő sürgősségi nagyműtétem. Tehát, maga az, hogy nem haltam meg.😊
Piszkos jó érzés, legyőzni 30 évesen a halált.😄
Mikor a gyerekeim megszülettek.
Amikor leérettségiztem (kitűnőre), amikor férjhez mentem, amikor megszületett a 2 fiam, amikor megszületett a 3 unokám...
nekem minden pillanat szep,
A fene se tud választani. 😊
Egyre jobbak ezek a pillanatok. 💞
:)
Ezt csak a végén tudom megmondani.
Mikor megszülettek a gyermekeim.
Mikor megismertem a férjem 40évvel ezelőtt
amikor a fiam megszuletett
de jó topik:) szerencsére több oldalnyi szép pillanatot tudnék írni.
A szokásos szerelmes,vagy családi pillanatokon,ünnepeken kívül talán kettőt említenék:
Mindig valami elemi örömet érzek,ha vadmadarat foghatok a kezembe(madárgyűrűzéskor)
és amikor kisgyerekek szemébe nézek,az különösképp magával ragad.Egész világok néznek ki a legtöbb kisgyerek arcából.
További ajánlott fórumok: