Mi történik velem? Alvadt vérdarabok távoznak belőlem? (tudásbázis)
igazad van,nekem már nincs ilyen gondom,
én is használtam tampont,de ha ilyen volt jobb volt a betét,
De van.
A tampon bordázott részein megül, így nem tűnik fel neki, hogy ilyenek jönnek ki belőle. Pisilèsnèl is alig vehető észre vagy egyáltalán nem ugye. Míg egy betétnèl szabadabban áramol a vér. Nem véletlenül adnak betétet nőgyógyászati beavatkozások után sem. Nem azért mert fájna, hanem azért mert a vér színèből, állagából, sűrűségèből megfigyelhető a beteg állapota.
Ha nem szokott ilyen lenni nálad,akkor jó,ha megkérdezed róla az orvost,de ne pánikolj,pláne ha nem görcsölsz.
Nekem mindig erős szokott lenni,az alvadt vérdarabok jó ismerősök-de ez én vagyok,nálam az a normális,vagy ha nem is az,akkor a “megszokott”.
Derülök a tampon vagy betét kérdésen,nálam vannak napok,amikor tampon és betét,éjszakára plána,magam alá meg törölköző,mert nem kellemes hajnalban lepedőt mosni.
Kopp-kopp-kopp, az utobbi evekben nem omlik belolem a ver, de korabban a maxi tanpont es a betete is ataztattam akar 1,5-2 ora alatt.
Nincs ertelme ennek a tisztulos dolognak. Sok verz mellett pangani fog nyugalmi allapotban, es megalvad a ver.
Baromira nincs koze a tamponhoz.
Nekem akkora darabok jottek ki, es olyan szinben, mitha fel csirkemajak lennenek. Azonnal rohantam a dokihoz, az eredmeny: megesik.
Rendszeres a menstruációd? Soha nem volt még ilyen állagú és mennyiségű?
Ha nincsenek fájdalmaid akkor ne pánikolj, viszont orvoshoz el kell menned kivizsgálásra, hogy meg tudd mi okozta.
Remélem, már jobban érzed magad!
Mire kapható volt, addigra már megvettem magamnak.
Kínlódni nem kínlódtam, csak az elejétől utáltam. Mindjárt szabályos is volt, hahaha...
Amit mások is.
Azt hiszem mindennek az alapja a felvilágosítás. Én egy kicsit sem rémültem meg, mert az anyukám mesélt róla eleget, és bármit kérdezhettem, ha bizonytalan voltam.
Nem tudom mitől függ az állaga, de az biztos, hogy normális.
Az első pedig kész horror volt nekem is a közel 1 hónapig tartó kínlódással. És igen, akkor még nem volt ekkora választék a kellékekben, de a sportot is meg lehetett oldani így is. Bár hozzátartozik, hogy azért az anyukám, elég hamar ellátott tamponnal...
Én soha nem menstruáltam darabosat, erre kiderül, hogy sokaknál ez a normális.
Engem a frász tört volna ki, ha minden hónapban ilyen lett volna. Mit csináltam volna a suliban, 11 évesen, a vattával?
Szerintem teljesen feleslegesen ijesztgetitek.
Ezt teljesen normális.
Szerintem ez mindenkinél így van. Nekem is ilyen volt az első mensitől kezdve és sosem volt semmi bajom és korai vetélésem sem.
Menj el dokihoz, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben van.
Nyugi!
hány éves vagy?
a változókorban ilyen megesik,de azért orvoshoz kéne menni,
Ha tudnám, az sem segítene rajtad.
Indulj el az orvoshoz, de talán ne egyedül.
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Mi történik a lélekkel a test halála után?
- Mi történik, ha akinek autóra van hitele, nem tudja fizetni? Ezért elvehetik?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Mi történik velünk emberek?