Mi történik, ha 1 liter helyett, napi 3 litert innék? (beszélgetős fórum)
Nem baj.Nekem olyan jó érzés ha a kémiai hámlasztás után ráteszem a krémet.
Amúgy filléres krém amit most használok és semmivel nem rosszabb mint az eucerin pedig kemény 1000ft.
Viszont 35+ felett van ezért nem ajánlottam ezt.
Krémmánián olyanokat írtak róla,hogy kipróbáltam és rákattantam.
Ombia aldis ránctalanítója amúgy😁
A hidratáló krémek közül is vannak jobbak, de kozmetikailag a víznek a bőrből való távozását kell(ene) megakadályozni.
Ez olyan krémekkel sikerülhet állítólag, amelyekben több a glicerin, azaz az összetevők sorában minél inkább az elején van.
A genetika is számít és az is, hogy ki mennyit van a szabadban. Falusi lakosok közül, akik annak idején sokat dolgoztak a földeken, erősen ráncosak, ugyanabból a korosztályból aki másutt dolgozott, sokkal kevésbé ráncos, illetve a ráncai kevésbé mélyek.
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között iszod az X mennyiséget.
Ülsz e egész nap, vagy egy gépsoron rohangálsz egy gyárban. 20 fokban, vagy 33-ban.
Általában, ha nem extrém a helyzet, akkor 2 liter körül ürül egy nap a szervezetből, vizelet, széklet, izzadás, kilehelés formájában. Ennyit kell tehát pótolni.
Ha nem iszol eleget, alacsony lesz a vérnyomás, szédülés, fejfájás, székrekedés lehet, és kialakul a narancsbőr.
Ha túl sokat iszol, felborul az ionháztartás, alacsony lesz a Na, K szint, súlyos problémák lehetnek emiatt. Szívritmuszavar, izomremegések, ájulás, szívdobogás érzés.
Mint minden másban, ezesetben is legjobb az arany középút.
Többet járnál wc-re.
Kozmetikai szempontból nem hiszek az ivóvízzel hidratálásban. Bőr elöregszik, ha iszol, ha nem.
A ráncosodás lehet genetika is.
Inkább igyál meg 3 litert mint egyet se.
Nagyon rossz ivó vagyok, még csak 25 vagyok de vannak már apró ráncaim és száraz a bőröm.
Vettem egy 1800 ml-s kulcsot és olyan szép, hogy öröm belőle inni. Volt hogy a napi 1 liter sem volt meg, most viszont pl tegnap 3600 ml vizet ittam. Lenne pozitív hatása rám nézve? Te mennyit iszol?
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Nem értem, mi történik
- Lehet fogyni azzal, ha sok vizet iszom? Ha napközben 1-2 litert és este 3 litert megiszom?
- Fizetésig az utolsó 300 forintomon egy litert vettem.
- Minden nap citromos vizet iszom 3 litert. 15 kgtól kell...
- Mi történik, ha a gőztisztítóba víz helyett ecetet teszünk?