Minden nap citromos vizet iszom 3 litert. 15 kgtól kell... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nincs rá hatással!
Hónapokig ittam napu 4-5 liter deszt vizek, semmim se robbant fel és még mindig élek
Éppen elég, ha a főétkezések után iszol egy pohár citromlével és egy kevés édesítővel elkevert limonádét. Az segíti egy kicsit a zsírosabb ételek emésztését. Étkezések között elég ha csak tisztított, de legjobb, ha desztillált vizet iszol 2-3 literrel.
Persze fogyni attól még önmagában nem fogsz. A fogyáshoz sok és rendszeres mozgás kell és mellette persze kb. mindenből csak féladagot enni. Ha így teszel kb. néhány hónap múlva meglesz az eredménye, a tartós fogyás. 😀
Valamikor én is bedőltem ennek a dumának. Kb. 2-3 hónap után éreztem, mintha fájna a gyomrom, és egyre kevésbé tolerálja a citromos vizet, miközben fogyni egy árva dekát sem fogytam.
Inkább keress valami kevésbé drasztikus módszert: pl. kevesebbet eszel, elhagyod az édes-habos sütiket, a mekis kajákat, az agyon cukrozott üdítőket. Mellette egy kicsit többet gyalogolsz, vagy tornázol, futsz, kerékpár, akármi... sokkal gyorsabb lesz a fogyásod, és a gyomrodat sem teszed tönkre.
Sportolj!
Az emberek nagyon el vannak lustulva.Ne a citromos víztől várd a csodát,hanem emeld fel a segged és mozogj napi szinten..
Azzal ezért vigyázzál kicsit, nem biztos, hogy a nyelőcsőnek, gyomornak jót tesz.
Másfél éve volt egy ügyfelünk, az ő felesége nem
járt jól a citromos víz miatt......
Sziasztok!
Milyen citromot használsz? Esetleg a lime? Mennyi kell egy 1.5 literes vízhez? Esetleg Olympos citrom ízesítőt teszel e bele? Mennyi idő alatt mennek le kilók?Köszönöm szépen a válaszod!😊
A citromos víz jó mert összehúzza a gyomrodat, meg elnyomja az étvágyat és kevesebb kajlát bírsz megenni.
Ajánlom neked a sok sétát, igy előbb lefog menni az a bizonyos 15 kg.
Sok sikert kivanok és persze kitartást.
További ajánlott fórumok:
- Az igaz, hogy a citromos víz zsírégető?
- Lehet fogyni azzal, ha sok vizet iszom? Ha napközben 1-2 litert és este 3 litert megiszom?
- 2 napja kezdtem el citromos vizet inni! Mikor indul be a zsírbontás? Keveset eszem!!
- A kovászos uborkához mindenképpen fel kell forralni a vizet?
- Túrós-citromos torta.. Mindenképp kell bele zselatin?
- Valaki próbálta már a citromos- almaecetes vízet? Van valami hatása? (persze diéta, és mozgás mellett)