Mi történhetett a számítógépemmel, ha hirtelen minden nagy lett rajta? Félrenyomtam valamit? (tudásbázis)
Azért nem tudtam mit írni, mert a párom sem tudta, hogy mi történt. Ne tudd meg, úgy felugrott a géptől, máskor meg úgy kell noszogatni, hogy ugyan már jó lenne ha átadná nekem is a helyet. Szóval először azt hittük, hogy csak egy billentyűt ütött félre, gondoltam arra csak rá jövünk, és orvosoljuk a hibát.
De ezt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy letöröl egy fontos telepítést.
Huu..megijedt ám rendesen, főleg meg hogy a szerelő kitalálta, hogy mondjam azt elrontotta a gépet úgy, hogy nem is lehet megcsinálni. Mert közben ő elment a garázsba megkeresni egy lemezt.
Mikor hazajött, előadtam neki, először elfehéredett..rendesen sikerült az átverés. De aztán megsajnáltam..az egészben az az érdekes, hogy végig mosolyogtam..és nem vette észre, hogy csak kamu! Szóval ez lett a vége!
Uh :)))))
ez eszembe sem jutott volna :)
Köszi nagyon édesek vagytok, hogy mindjárt jelentkeztetek, de a szerelő itt volt, és bizony elég komoly dolog történt. Mégpedig az, hogy ahogy a párom törölgetett meg telepítgetett itt a gépen..az már mellékes hogy baromira nem ért hozzá.., de csinálja:)))
Véletlenül letörölte a videokártya divert. Ezért változott hirtelen a gép képernyő nagysága.
Tök szerencsénk volt, mert a szerelőnk, aki mellesleg számtech tanár is, pont itt tartozkodott a közelben..egy telo és már jött is. Hiba elhárítás negyedóra alatt megtörtént!
Mégegyszer köszönök szépen minden infot!!..puszi nektek
Ha nem mukodik a görgöd akkor
ctrl billenyu es +
Masik dolog
start menu properties start menu customize small icons
vagy a kepernyő felbontasod valtozott meg.
desktop-properties-settings
Vezérlőpult
Megjelenítés
Beállítások
Képernyőfelbontás
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?