Mi okozhatja ezt az érzést meditáció közben? (beszélgetés)
Vannak dolgok melyeket nem lehet bizonyíkékok alapján mérlegelni. Talán az maga Élet értelme vagy célja is ilyen.
A lüktető kövek kérdése viszont nem tartozik ezen kérdések közé, hiszen tudományosan vizsgálható, megerősíthető illetve cáfolható. Nem hit kérdése.
Te meg csak szimplán kötekedni. De ezt tedd máshol, légy szíves. Köszönöm szépen.
Tudod, a dolgokat és az Életet nem csak materialista szempontból lehet megközelíteni. Sőt a materialisták se tesznek mást, csak "hiszik" a saját nézőpontjuk alapján szerintük alátámasztott "igazságokat". :)
11. és 12. válaszadónak:
Nem véletlen az, hogy az Ezotéria témában tettem fel a kérdést, és nem a Tudományok témakörében.
Tehát lehet hülyének nézni azokat, akiket ez érdekel...de csak akkor, ha majd a Tudomány témakörben van ilyen kérdés.
És csalatkozunk!Izé...csatlakozunk!(becsszó)
:DDD
Úgy kell csinálni, hogy bekötik a szemed, és valaki a kezedbe adja hol a valódi, hol egy hamis követ.
Pénzfeldobással dönti el, hogy mikor melyiket.
Ha 20 próbálkozásból legalább 16-szor eltalálod hogy melyik a valódi, akkor lehet a dologban valami.
Semmilyen elvárásom nem volt. Sőt, amikor más említette, hogy a "köveknek van erejük", stb. akkor kinevettem.
Miután jött ez a leírt tapasztalat, csináltam próbát, és akkor semmit nem éreztem, pedig ugyanúgy "meditációs kővel" végeztem, csak másfajtával, és ugyanúgy szorítottam is, mert én is ilyen materialista szempontból kezdtem el "kutatni", hogy most csak magamat csapom be, vagy mi is ez...
Az elvárásaid okozzák.
Csinálj vakpróbát!
Vagy,
a kövek nehezebbek, elszorítják az eret, ilyenkor a saját szíved lüktetését érzed.
Nem olyan rég meditálok. Kb. 1 hete kaptam meditációs köveket, ilyeneket:
Mágneses meditációs kövek.
Amikor ezeket a kezeimben tartva meditálok, bizonyos idő után egyfajta "pulzálást", "ritmikus lüktetést", "dobolást" érzek a kezeim azon részén, amely érintkezik a kövekkel.
Mitől van ez az érzés? Mi ez? Jó/rossz ez a meditáció tekintetében?
Amikor más követ használtam, nem volt ilyen tapasztalatom. Csak az említetteket használva.
További ajánlott fórumok:
- Jóga és meditáció
- Gyomorban kőszerű érzést mi okozhatja?
- Szemgolyóim mozgása közben fájdalmat érzek 6 napja a golyó felső részén, mi okozhatja?
- Szerintetek mi okozhatja a torkomban ezt a szorító jellegű érzést?
- Mi okozhatja a szem alatti égő enyhén viszkető érzést valamint pirosságot?
- Mi okozhatja ezt az érzést?