Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi lenne az emberekkel, ha interneten nem villoghatnának azzal, amijük van? fórum

Mi lenne az emberekkel, ha interneten nem villoghatnának azzal, amijük van? (beszélgetés)

25. Enissa (válaszként erre: 24. - Pulcsis)
ma 18:59

Nálad a pont.

[link]

Na milyen ábrázolások vannak ezen a templomon is. :)

ma 18:54
Az ősember a falra festette hogyan vadászta le a mamutot... nem újkeletű dolog ez 😅
23. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:46
Ez van. Ilyen a világ. Ilyenek az emberek.
22. Enissa (válaszként erre: 21. - Fülemüledal)
ma 18:44

A büszkeség az örömteli, néha üdítő érzelem, amely a pozitív önértékelés, egy nagyon jól sikerült vizsga, étel, bármilyen versenyen elért győzelem.

A kérkedés rendkívüli önértékelés, akár mondhatjuk kevélységnek is.

21. fülemüledal (válaszként erre: 13. - Ghost👻)
ma 18:31
Vajon mi a különbség a büszkeség és a kérkedés között? 🤔
ma 16:21

Nem villogás miatt, de én ilyet kaptam

[link]

19. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:46
Rakjál ki te is képet.
18. tumbo2 (válaszként erre: 15. - Birebora)
ma 14:40
én sem.
17. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:23

Most ez a trend, szerencsére nem mindenkinél.

Ha zavar, tedd szundiba, vagy töröld az ismerőseid közül.

Az nem lehet, egyszerűen csak boldog?

Kérdezem úgy, hogy nem szoktam megosztani semmit, esetleg privátban a közvetlen hozzámtartozóval.

16. 80ASIQ
ma 14:12
Nem tudom. Én azt is letagadom ami van.
ma 14:08
Soha nem villogtam.
14. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:43
Mi minden évben új fenyőfát díszítünk, és nem ültetünk helyette újat, miközben melegszik a Föld!
13. Ghost👻 (válaszként erre: 12. - Cukormókus*)
ma 13:37

Mièrt lenne bibi?

A boldogság,a büszkeség manapság bibi?

12. Cukormókus* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:36
Ne bántsd őket, az ilyeneknél mindig bibi van, azért csinálják 🙂
11. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:22
Saját készítésű tárgyakat már nem divat adni a mai anyagias világban, mert akkor azt mondanák, hogy azért adod, mert nincs miből venni. Én viszont adok a pénzért megvett mellett és mindig elmondom, hogy miért fontos. Tehát ezt azért írtam le, mert bizony megosztanám , ha valaki saját készítésű ajándékot adna nekem. De nem magamért, hanem miatta. Megérdemli, hogy népszerűsítsék.
10. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:16

A mutogatással akarják felhívni magukra a figyelmet. Lehet hogy kevés irigyük van. Vagy nincs is, csak olyan aki sajnálja őket. Annak meg ki örül? Talán kompenzálni próbálnak valamit. Ki tudja?

Nem gondolkoztam még ezen, nem is nézem ki mivel dicsekszik, mert a figyelmemet más köti le.

Jobb ha te is olyannal múlatod az időt ami boldoggá tesz.

ma 11:16
Semmi sem lenne. Régen is megvoltak nélküle, de ha már adott a lehetőség élnek vele. Olyan mint a ragály. Egyik kiteszi a netre másik követi.
ma 10:42
Amikor az irigység összeházasodik a rosszindulattal, ismeretlen lesz belőle.
ma 10:23

Villogás? Szerintem meg öröm. Örülnek, hogy szép lett a fájuk, jó dolgokat kaptak, finomakat ettek. Megosztják az örömüket.

Örülj velük.

Ha nem tudsz, hagyd őket békén.

6. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:39
karifa????
5. funnygirl (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:29
Nem szabad irígykedni. Ha ennyire idegesít állítsd le a követést vagy ne legyen közösségi oldalad és akkor nem fogod látni kinek mije van. Attól még lehet valaki szerény és jó ember mert szeretné megosztani a történéseit az SAJÁT oldalán.
4. Sylvee12 (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 09:26
Dettó. Azóta békésebb a világ. :)
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:50

Hol látod, közösségi oldalakon?

Nekem csak 1-2 ilyen ismerősöm volt. Leállítottam a követésüket. Szinte befagyott az idővonalam, mert csak ők mozgatták. Ha bosszant, ne nézd meg. Őket befolyásolni úgysem tudod.

2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:37

Savanyú a szőlő?

Karácsony van,ne dühöngj!

Èn mondjuk semmiről nem tettem ki fènykèpet,de majd ha jön a barátnőm biztos fogok. 😉

Cucc, ajándék, puccos karifa, gurmé kaja, stb?

Ha nem mutogathatnák, belebetegednének? Vagy kivinnék az utcára a dolgokat? Vagy inkább csendben értékelnék, amijük van?

A szerénység nagyobb érték, mint a vagyon.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook