Mi lenne az emberekkel, ha interneten nem villoghatnának azzal, amijük van? (beszélgetés)
A büszkeség az örömteli, néha üdítő érzelem, amely a pozitív önértékelés, egy nagyon jól sikerült vizsga, étel, bármilyen versenyen elért győzelem.
A kérkedés rendkívüli önértékelés, akár mondhatjuk kevélységnek is.
Most ez a trend, szerencsére nem mindenkinél.
Ha zavar, tedd szundiba, vagy töröld az ismerőseid közül.
Az nem lehet, egyszerűen csak boldog?
Kérdezem úgy, hogy nem szoktam megosztani semmit, esetleg privátban a közvetlen hozzámtartozóval.
Mièrt lenne bibi?
A boldogság,a büszkeség manapság bibi?
A mutogatással akarják felhívni magukra a figyelmet. Lehet hogy kevés irigyük van. Vagy nincs is, csak olyan aki sajnálja őket. Annak meg ki örül? Talán kompenzálni próbálnak valamit. Ki tudja?
Nem gondolkoztam még ezen, nem is nézem ki mivel dicsekszik, mert a figyelmemet más köti le.
Jobb ha te is olyannal múlatod az időt ami boldoggá tesz.
Villogás? Szerintem meg öröm. Örülnek, hogy szép lett a fájuk, jó dolgokat kaptak, finomakat ettek. Megosztják az örömüket.
Örülj velük.
Ha nem tudsz, hagyd őket békén.
Hol látod, közösségi oldalakon?
Nekem csak 1-2 ilyen ismerősöm volt. Leállítottam a követésüket. Szinte befagyott az idővonalam, mert csak ők mozgatták. Ha bosszant, ne nézd meg. Őket befolyásolni úgysem tudod.
Savanyú a szőlő?
Karácsony van,ne dühöngj!
Èn mondjuk semmiről nem tettem ki fènykèpet,de majd ha jön a barátnőm biztos fogok. 😉
Cucc, ajándék, puccos karifa, gurmé kaja, stb?
Ha nem mutogathatnák, belebetegednének? Vagy kivinnék az utcára a dolgokat? Vagy inkább csendben értékelnék, amijük van?
A szerénység nagyobb érték, mint a vagyon.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?