Mi lehetett itt hajnalban tegnap? (beszélgetés)
Igen, legfeljebb nem igaz.
Elhunyt egy asszony a faluban, szívrohamban. Magas vérnyomásos volt, egy lábon kihordott infarktus után, de a végzetes rosszullét az élettársával való veszekedés közben érte.
Már másnap azt kérdezték tőlem, igaz-e, hogy a pasi átvágta az asszony torkát? És igaz-e, hogy bedilizett és Vácra vitték?
Azóta sem tudom, miért vinnének valakit egy váci elmeosztályra innen Heves megyéből, és még ez a legkevesebb.
Nagy cucc.
Nálunk a tűzoltók kukucskáltak be az ablakon.
Végig aludtuk ,hogy a mellettünk lévő házat épp oltják.
A nagy fényre riadtunk fel,és ablakon kinézve épp egy tűzoltóval néztem farkasszemet.
Hálistennek ,nem volt nagy baj .
Ezen én is felröhögtem, most moderálva leszek?
Súlyos dolgok ezek kéremszépen, nincs az embernek heckedvelnie ilyen történések láttán.
Megfilmesíthetnénk. Vagy nem kapjuk meg a jogokat, mint anno Margit esetében?
Wáó..
Számomra ez a tipikus falusi kukkolás.. Néha napján történik valami kis felbojdulás ami akkora hírértékkel bír mintha az évszázad bünténye lenne..
Most ezen mi a nagy cucc, hogy rendőrők jelentek meg? Most láttál először ilyet?
Heckedv 🤣
Megtudtál már valamit?
De miért írtad ki?
Elég zagyva a történeted. Tőlünk kérdezel, amikor azt sem tudjuk, hogy hol történt.
Ja, nálatok!
Utána írod, hogy van kamera és mindent tudsz. Akkor?
Ha a nem hecc kedvéből írtad ki ezt, akkor miért?
Ja, én is megiLYedtem volna, ha bevilágítanak hozzánk;)
Én még a kamerafelvêteleket is megnéznêm. 🤣
Ez olyan izgi.
Nem? Hát miből?
Szerintem a moderátor nem fogja törölni a viccelődő hozzászólásokat. Egy ilyen témát kiírni már eleve vicc.
A kíváncsiságoddal együtt.
Ha fontos valami történt, azt úgyis megtudod. Addig meg miért vagy ennyire kíváncsi?
Fészbukon nincs a városodnak csoportja? Mittudomén, pl Karcag lakosai vagy ilyesmi. Én a mi városunkban ilyen csopiban szoktam tájékozódni. Ha valami történik a városunkban valaki azonnal kiîrja, fényképet tölt fel, stb...
Nemrég kettős gyilkosság történt, napokig nem kaptunk tájékoztatâst, csak pletyka szinten ment, pár érdekes fotóval. Végül valaki utánajârt és kapott hivatalos megerősítést is, amit leközöltek. Hátha megtudsz valamit. Te kis kíváncsi. Amúgy én is az vagyok. :D Imádom a krimit. :D
További ajánlott fórumok:
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Segítsetek légyszi! Mi lehetett velem tegnap? Leírom a tüneteket.
- Ma hajnalban a kerítésünkre egy szatyorban fel volt...
- Párom most írt, hogy meghalt hajnalban a nagypapája! Ilyen helyzetben mit "lehet" mondani?
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?