Ma hajnalban a kerítésünkre egy szatyorban fel volt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
És azért a kettőt nem lehet összehasonlítani. Egyszer egy kedves tenyleg kedves szomszéd még a szüleimnek beakasztott egy zacskó általa szedett gombát. Hát a szüleim sem főztek belőle semmit, mert senki nem vizsgálta be a gombát, elég lett volna csak egy mérgező a zacskóban és kihal a család. Nem vagyunk rászorulók, nekem kellemetlen ha tudom ki akaszt be dolgokat. Nem kell.
Amúgy pár hónapja talán mikor itt valaki azt írta, hogy a szomszéd idős házaspárnak szokott beakasztani ezt azt jófejsegbol ,mindenki lehurrogta. Miért is, akkor kérdem én?! Gondolom akik itt huhognak azoknak semmilyen gesztus nem felel meg.
Érdekes emberkék vannak itt.....
Ami eszembe jut:
a hanyatló nyugaton van úgynevezett "Gabenzaun". Rászorulóknak akasztanak ki ruhától élelmiszerig mindent.
Ha a rászorulók kidobnák azt, aminek nem ismerik az eredetét, "éhen fagynának".
Peace.
Te írtad ki aztan most csodálkozol hogy valaszolnak. Válaszolunk. Ez egy ilyen fórum. Csak vicceskedni próbaltunk. De amúgy nem is muszály mindenre reagálni.
De én abban most mar hótbiztos vagyok hogy tőlem nem kaptál volna csokit.🙁☹️😖
Nem lett elegem, de mit tartogassak egy olyan dolgot amit meg nem fogok enni, azt sem tudom kitől kaptam, lehet nem is én kaptam, hanem a férjem, aki szintén nem annyira idióta,hogy így bármit megegyen.
És nem rágódtam egész nap. Jó lenne ha ennyi időm lenne, de sajnos nincs, dolgozni kell és azért is késő délután válaszoltam a hozzászólásokra mert munka volt, ami előrébb való volt mint egy tábla csoki.
És amúgy igen, ki tudja a mai világban ki mit csempész egy olyan akár csokiba, aminek köztudottan már úgy vissza lehet zárni a csomagolását, hogy azt észre sem lehet venni. Kell a fenének ilyen ajándék.
Nem, semmi nem volt írva. És ahol élünk nincsenek rokonaink és nem rég élünk itt, így igazán barátok sincsenek még.
Én személy szerint nem szeretem ezeket a "meglepiket", mert mindig azt érzem, hogy viszonozni kell, pedig nem én kértem, hogy ezt azt akasztgassanak be (ilyen a szülővárosomba is történt csak ott nyilván tudtam ki volt).
Oh az volt az első. Boltban is mindig azt nézem meg először, rossz tapasztalat...
De nem, nem járt le 2023.07-hó a szavija.
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Mi lehetett itt hajnalban tegnap?
- Párom most írt, hogy meghalt hajnalban a nagypapája! Ilyen helyzetben mit "lehet" mondani?
- Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most?