Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most? (tudásbázis)
Sziasztok!
Felírták ügyeleten, be is vettem. elvileg nincs gond, de majd kiderül 8-án....akkor kéne megjönnie.
A napokban hányingerem volt sokszor más bajom nincs...nem tudom, ez minek tudható be, remélem nem....:S
Itt megtalálod az ország összes sürgösségi fogamzásgátló ambulaniciáját.
Ok. 72 órás tabletta.
Akkor viszont újabb kérdés!
Tudtok Budapesten nőgyógyászati ügyeletet, ahova holnap el tudnék menni?
A Pharmatex tablettát előtte kell feltenni, úgyhogy az fölöslegesen tetted már fel! Esemény utáni tablettát javasolok, de az sem 100 %-os, azt gátolja meg, hogy ne ágyazódhasson be a megtermékenyült petesejt, de nem minden esetben. A fog. gátlónak ilyenkor már nincs hatása egyátalán. És ha még most kicsit megvolt, attól is lehetsz terhes, nem mindenkinek van egyformán peteérése, főleg, ha most hagytad abba a gyógyszerezést.
Mindezeket tapasztalatból írom, mert én is ugyanígy jártam, csak sajna nekem abortusz lett a vége.. (mert már van két picuri lányom)
En a mensi elso napjan lettem terhes a fiammal. A fogamzasgatlodnak mar nincs hatasa, arra ne szamits. A huvelytablettat pedig szex elott kellett volna hasznalni.
Minel elobb irass esemeny utani tablettat az orvosoddal!!!
valószínű nem eshetsz teherbe, bár élhetnek még három napig odabent a spermiumok, a peteérés elvileg 14 nappal a mensi kezede után van. Ez persze nem törvényszerű, sőt a legtöbbünknél nem így van, de inkább később mint előbb.
De én sem hagynám a véletlenre, inkább egy eseméyn utáni mint egy nemkívánt terhesség.
A 72 órás tabitól félek, rengeteg hormon van benne.
De talán a mensi, fogamzásgátló meg a hüvelytabletta miatt nem lesz gond....
Együtt voltam a barátommal ma hajnalban. Még a mensim kicsit megvolt. Sajnos nem úgy jött össze a dolog, ahogy terveztük, és belém ment egy kicsi...
Utána szereztünk pharmatex hüvelytablettát k. rá 1 órára.
Ja és a fogamzásgátlót 2 hónapja hagytam abba.
Mit csináljak?
Tudom, mit kellett volna, stb....sosem vagyunk ilyen meggondolatlanok, de már visszacsinálni nem tudom.:(
További ajánlott fórumok:
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Nem szeretem az emberek figyelmét. Mitől van ez a dolog?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Óvodás gyermekem figyelmetlen. Mit lehet ez ellen tenni?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?