Mi lehet az oka, hogy ilyeneken rágódom egész nap? (beszélgetés)
Két sperma beszélget:
- Te, soká érünk a petefészekhez?
- Igen! Még csak a mandulánál
vagyunk!
Hmm...ha rosszmájú lennék akkor azt mondnám hogy az lehet az oka hogy sok idöd van hülyeségeken gondolkozni...
Itt egy egyszerü megoldó képlet neked: 0*szex=0gyerek
0sperma ami /valamilyen úton módon/ bejut a hüvelyedbe /és elúszkál az érett petesejtedig/=0darab gyerek...
Amúgy a mensi késésnek millió oka lehet: hormonális változás, idegesség, betegség...egészen egyszerüen kimarad és kész..
Szeplőtlen fogantatás?
Egyszer volt Budán kutyavásár :-)))))
Én ilyenkor május végén hajnalig nyomom általában. Sok ilyenkor a munka.
Van egy film a youtube-on, nem túl hosszú, nem tudom, hogy ismered-e, de szerintem nézd meg:
Fél kézzel dolgozom menet közben, mérlegeket gyártok, nem tudnék folyamatosan beszélgetni.
Inkább mesélj még itt magadról. Hány barátod van, van-e testvéred, tanulsz, dolgozol, mi leszel, ha nagy leszel, stb.
és ha nem olvasnál ilyenről?
Nem muszáj ilyeneket olvasni...
valahol van.... :)
én hoxamániás vagyok, itt élem ki a netfüggésemet. :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?
- Lehet baja a nyuszinak, ha egész nap ég a villany, ahol van?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?