Mi lehet a bajom? (tudásbázis)
GOndoljátok, hogy egy "enyhe" húzódás (rosszul emelés, helytelen testtartás, helytelen alváspóz, egyebek) ekkora fájdalmat - és főleg ilyen hosszan tartót - képes okozni?
Ahogy bubó bubó írod, majd bevizelek sokszor, meg már én is bőgtem, annyira fáj. :-(
Egy hete!
szia! Katic!
nekem is volt hasonló, mi egér szindrómának hívjuk, rossz testtartás+ ha sokat ülsz a számgép előtt okozhat hasonló panaszokat, Flektor, vagy Voltaren krémet próbálj meg napi min. 2-szer alapos bedörzsölés.
de az orvosok mindenképpen vizsgáljanak át, 2 pici gyerekkel melletted nem vicc, mert ha lerobbansz még idegeskedni is fogsz az pedig senkinek jó.
Járj utána,az a legfontosabb!
Igaz én is azt tettem,azt mondták semmi,aztán lebénultam!:(
próbálj pihenni!!!!
Köszi a "biztatást". Műtétek, miegymás... Sajnálom, filcike!
Ma voltam idegsebésznél, idegi oka - becsípődés, gyulladás - nincs, az biztos. ő küld urológiára - holnap - hogy a vesémet nézzék meg. de ez tüdő magasságban fáj, nem a derekamnál...
...most is ahogy ülök, majd szétesik... csak egy kis darabon... nem tudom, mit tegyek.
Lányok!Ez annyira fáj, hogy az hihetetlen. semmilyen - eddig bevált - fájdalomcsillapító tabletta nem segít. Már egy hete fáj, mindennap azt mondtam, hátha már ma elmúlik... Ma voltam orvosnál. Nem igaz, hogy nem találnak semmit. Sem ülni, sem állni nem bírok. Két - 3, 1 éves - gyerekem van, már lassan megemelni sem bírom őket.
Szisi! Ha meghúzom, megfázik, az gyulladás nélkül is járhat? Lázam ugyanis nincs. És ilyen sokáig gyógyul? És nem használnak a tabletták? Már nagyon el vagyok keseredve. :'-(
Nagyon fáj a hátam, közvetlenül egy "foltban" a gerincem mellett, kizárólag bal oldalon. Állandóan nem szúrva, sosem jobb. Talán, ha hanyatt fekszem. A neurológus, ortopédus nem talált semmit. Talána vesém. Szerintem nem, mert az lejjebb van. Oda holnap megyek.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mitől fájhat? :-o
Ezt sajnos ezekből a tünetekből senki nem fogja tudni megmondani...
Egy kicsit konkrétabban lehetne?
További ajánlott fórumok:
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Rövid időn belül sok vizet ittam, lehet tőle bajom?
- Szerintetek mi lehet a bajom? Légyszíves írjatok!
- Mi lehet a bajom? 3-4 órája nem szünik a szomjúság érzésem, pedig az óta csak iszom iszom iszom a vízet.
- Ahogy a fejemet mozgatom szédülök, mi lehet a bajom?