Ahogy a fejemet mozgatom szédülök, mi lehet a bajom? (tudásbázis)
Van az a Vertigo gyógyszer ami jó szédülésre. Kicsit tompább leszel de nagyon szuper!
És örülj hogy megállapították. Én mászkálhattam sokat és mehettem rengeteg vizsgálatra mire rájöttek mi bajom...
Annyi gyógyszert kaptam hogy csak na!
Amikor meg már az ágyrol is leesel mert annyira szédülsz...
Na meg a hányás...
Na mindegy. Jobbulást!
Eszemben sincs fenyegetőzni.
A moderátorra gondoltam,aki olvasgatja itt a dolgokat......
:DD
Olyan édes vagy
és okos is, hogy tudod mi az a rinmgispir, én meg a ringlis-t sem ismerem
és nem is belekötöttem csak kérdeztem
ja, és nem beszélj ilyen csúnyán, egyrészt nem is áll jól a te baba lelkednek, másrészt még azt hiszik bántasz, harmadrészt jól szétoffoltad ezt a fórumot (is)
Ne haragudj hogy beleszólok, de amikor először olvastam, én is azt hittem hogy bántásból írod rá hogy "birka", mivel nem volt mellette egy smiley, ezután a barátnőd is rákérdezett hogy: "Mi?" Egyből arra gondoltam hogy felháborodott a birka kifejezésre, de Így visszaolvasva már érthető, hogy a ringlispil miatt kérdezte!
Félreérthető voltál, de letisztáztátok az a lényeg :)
A fórumindítónak meg jobbulást, ha nem múlik holnap reggelre ez a tünet, elmennék orvoshoz a helyébe!
2007 óta vagyok tag, még sose tiltottak ki, mert semmi olyat nem teszek ami nem szabályos
a barátnőmnek ha kötözködik simán irhatom azt a magyar szót hogy birka, benne van az alkotmányban is, direkt a mi kedvünkért tették bele:D
sőt aki meg beleüti az orrát a dolgaimba annak is tanácsolhatok némi xanaxfelvételt teljesen jóindulatból, csak a nyugalma végett
ja és van egy mondás akinek humora van az mindent tud, akinek nincs az meg mindenre képes
gyk az első vagyok én:D
kevés folyadék
napszúrás
látásprobléma
meszes csigolya
és még ezer oka lehet.
Ha nem múlik el, feltétlen fordulj orvoshoz!
Jobbulást!
arra xarni szoktam igazából, akit szeretek az szeret a többi meg foglalkozzon magával
kicsit visszavehetnél már
én animnak cimezve, neki irtam hogy te birka, mikor belekötött a foruminditó helyesírásába ami neked olyan fontos
ti meg engem támadtok, és még ti tudtok olvasni... nah kicsit vegyél vissza asszem kéne
szegény kérdező....
most már ettől fog szédülni!
Neked sem kellene beleütni az orrodat sok mindenbe.
Addig kötözködsz,míg egyszer azt veszed észre,hogy töröltek a listáról.Nem nehéz elérni......
Észrevehetnéd mások rólad alkotott véleményét is.
Hehe zsuzsibogyó, hogy megvédtek. :DDD
Amúgy a birkázást annyira nem is csípem, csóri birkák :S
Tényleg, tanulj jó modort!
:DDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Állandóan szédülök! Mit tehetnék ellene?
- Napi szinten szédülök
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mostanában sűrűn szédülök. Mitől lehet?
- Miért szédülök a sárga függönytől?
- Örökösen szédülök, ájulásérzésem van. Kivizsgálás: minden negatív. Mit tegyek?