Mostanában sűrűn szédülök. Mitől lehet? (tudásbázis)
Bár gyakran idegeskedek is a vérnyomásom hol magas hol alacsony megnéztük ha fáj a fejem alacsony,ha ideges vagyok az egeket veri...
.Mostanába nem volt nagyobb szédülésem próbálgatom a nyaki tornát,inkább csak illegek billegek előre hára.A mozgás központban minden okés azt mondta a füll-orr gégész,meg is csinálta a tesztet.Valami természetes nyugtató?
Nyaki erek/carotis ultrahang beleférne
Megy a csigolyáknál két ér ami ellátja az agy egy részét
Ha csontkinövés, valami deformáció nyomja, okozhat ilyet
Neurologus mondta, elküldött, nálam nem volt ilyen
Sziasztok!
Hasonló cipőben járok én is.Nyakam ropog csörög csattog.Jött a szédülés,szemészeten kaptam szemüveget de csak -0,75 azt mondta a szemész hogy valószínűleg nem ettől van a fejfájás.Aztán tegnap előtt füll-orr-gégészet itt elmondtam a panaszomat és azt mondta a dr. Nő hogy lehet a nyakammal van probléma,de adott nyaki tornáról egy A4es papírt hogy ezzel idővel elmulhat teljesen,minden tünetem.Ha nem javul akkor ideggyógyászat.
És mit javasoltak a férjednek? Milyen kezelést, gyógyszert, stb. kapott? Meggyógyult?
Én is hasonló helyzetben vagyok, egyelőre nem tudom az okát. Érdekel, hogy van-e gyógymód.
Csak azért kérdeztem mert szerintem felháborító,hogy pénzzel mindent meg lehet oldani. Szóval akkor előbb is van idő. Mi van azzal akinek egyáltalán nincs. Nem erről kéne az egészségügynek szólnia... A TB is már lassan kész röhej...
Na nem folytatom mert bepörgök...
Remélem nem lesz komoly baj...
Én tudok róla, dehát mennyibe kerülhet? 70-80ezer Forint? Vagy talán több is:( Bízik az ember a jó szerencséjében, hogy nincs komoly baja:(
Nyaki ér UH-ra is augusztusra kaptam volna időpontot, ezért elmegyek maszekon,de az "csak" 5000 Ft. Azt még kibírom. Még jó, hogy fizetem a TB-t...:(
Még nem voltam MR-en. Oda bejutni... 25-én kell telefonálnom a kórházba, hogy adjanak egy MR időpontot...Ez vicc, komolyan... De hát ez a magyar egészségügy.
Sajnos a kiegyenesedett csigolyát nem lehet vissza görbíteni. De a torna tényleg jó, érzem magamon. És a masszírozás is segít. Mindezektől függetlenül azt mondják, számítsak arra, hogy fogok néha szédülni, és a fejem is fájhat:( De remélem, majd ritkul.
És voltál Mr-n?
És ez ellen a nyaki kiegyenesedés ellen csak tornával lehet tenni?Semmi más, és a szédülés megmarad?
Szia!:)
A stressz akár hónapok múlva is okozhat tüneteket.
Mindenesetre vizsgáltass ki minden lehetséges okot,ha nem találnak semmit,lehet pszichésen lesz,de ez csak a legutolsó gondolat
Ezeket a tüneteket olvasva, tipikus terhességi tünetek. :)
De ha még sem baba okozza a rosszulléteidet javaslom , hogy keresd fel egy szemészetet is! Gyakran okoz a szem romlása is szédülést.
Más tünetem? Az tünet, hogy feltűnően kevesebbet eszek az eddigieknél? Negyede annyi kaja elég, hogy jól lakjak.
Meg tegnap, ma már hányingerem is volt.
Tesztet még nem vettem, de holnap ez lesz az első.
Stressz az mostanában nincs, úgy 3 hete volt, annak nem hiszem, hogy ilyen későn jönnének elő a tünetei... Vagy mégis?
Szia!
Tesómnak is azt mondták!-nem is olyan rég 2 napja.
És mit csináltatok utána?
Neki javasolták a CT-t?
Férjed mit tett?
Javaslom az orvost, ugyanis a szédülések sem egyformák. Rendes orvos megkérdezi, hogyan szédülsz? Körbe-körbe vagy minha hajón lennél, meg van még más fajta is, csak nem jut eszembe.
A férjemnek volt ilyen gondja, neki azt állapították meg, hogy a nyaki gerincénél el van meszesedve (35 évesen!).
További ajánlott fórumok:
- 4 hónapos manókám mostanában minden nap egy-egy időszakban sírva fakad és nem tudom megnyugtatni. Mit lehet tenni?
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Egyik ismerősömmel elég furcsa dolgok történnek mostanában....mi lehet ez?
- Nálad mik a láz tünetei? Mostanában sokszor belázasodom, csak úgy...mitől lehet?
- 3G internetem van T-online, mostanában megszakad a net vagy azt irja ki, hogy eszköz nem érzékelhető, mi lehet?
- Fél éves kislányom csak éjfél körül alszik el mostanában. Mi lehet az oka?