Mi legyen a most alakuló állatmenhelyem neve? (beszélgetés)
Kedves Pancsika!
Kiváncsian várom a fejleményeket, nagyon érdekelne mi újság van menhely ügyben. Hiába rágom az informátorom fülét, hetek óta semmi érdemlegeset nem mond, mindig elhajt:(
V.K.
Ne haragudj, ha támadásnak vetted valamelyik hsz-omat, nem akartalak megbántani!
Remélem, azért még jössz, ha nem is ebbe a topicba!
Fontosat írok pü-ben, azt azért légyszi nézd meg!
Gondoltam,hogy nehézségekbe fogok ütközni,de azt nem,hogy ilyen hamar.Azt sem,hogy pont azok támadnak,akik az elején támogattak.Nem igazán értem,nem voltam elég tisztelettudó?vagy udvarias?
Ezen rágódom tegnaptól,hogy mi lehet a baj.
Mindenkinek kösz a közreműködést,majd kitalálok egy teljesen más nevet és akkor nem lesz talán sértődés.Bocs,ha valaki úgy érzi,hogy feleslegesen fárasztotta magát.Én befejeztem a fórumozást,lehet nyugodtan szapulni tovább.
Akkor bocsi, én a Csóvál-lakra koncentráltam! :)
Vsz. az tévesztett meg, amit bizonyos Ster írt.
De Te honnan tudod, mi volt az állás egy hete?
Már látom, hogy igazad van, Pancsi meg sem nézte...
Mancs-mencsvár [86] Csík [Lista]
Csóvál-lak [8] Csík [Lista]
Megóv-lak [233] Csík
Hát akkor valamit elnéztél..:)
Nem néztem :-)baromi elfoglalt vagyok.
Nekem nagyon tetszik mind a két név,csináljak 2 menhelyet :-)Vagy legyen a neve egyszerűen Megóv-lak Mancs-mentsvár :-)))))))
Olyan jó lenne,ha nem vitáznánk,legalább mi,állatbarátok tartsunk össze :-)
Megnéztem, nagyon aranyos! :)
Ugye nem tévedek a szavazást illetően?! Én sem arra szavaztam, de így emléxem!
Miről beszélsz?Szerintem magad sem tudod...
Én nem ezt a nevet adtam volna,hanem a Megóv-lak-ot.
Azért írtam,hogy felesleges,mert úgy is maga döntötte el.
Még nem döntöttem el,néha ez,néha az tetszik jobban.Kértelek benneteket,hogy ne haragudjatok,ha nem az lesz,amit javasoltatok.A mert csak-ot azért írtam,mert nem tudok indokot és nem akartam cinikus lenni,sajnálom,ha neked az jött le.Nem ismersz,ha ezt feltételezed.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hm...:D
A Te menhelyed lesz,bár én tuti nem ezt a nevet adtam volna..:)A szavazás felesleges volt akkor:P
További ajánlott fórumok:
- Most mi legyen? Hogyan tovább?
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Segítség most mi legyen velünk?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Nem várt baba, most mi legyen?
- Hol van azaz állatmenhely, ahol most több száz kutyát lefoglaltak?csivavát szeretnénk kihozni ha lehet.