Mi legyen a cicám neve? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a segítséget,nagyon kellemes perceket szereztetek most nekem,hogy végig olvastam a tippeket :) Végül a Marcipán (Marci) mellett voksoltak a gyerekeim,bár szerintem tök mindegy,hogy hívjuk,mert utána olvastam a neten,hogy a fehér szőrű,kék szemű cicák általában süketek :( Már korábban is gyanítottuk,hogy valami nincs rendben,mert hiába "cicc"-eztünknem reagál,és az élesebb hangok sem zavarják meg a nyugalmát.De most,hogy olvasgattam róla,erős a gyanúm,hogy bárhogy is nevezzük,soha nem fog hallgatni rá:( De ettől eltekintve nagyon imádjuk <3 Mágegyszer köszönöm Nektek,és azt is,hogy kíváncsiak voltatok arra is,hogy döntöttünk.
Mindenkinek további nagyon szép napot kívánok:Ági
Jó, akkor Belmondo.
Vagy Hannibal
Ha még nem tudtál neki nevet adni, akkor várjál vele. Jobban megismered, és könnyebben találsz neki nevet, ami éppen illik rá. Nem mindig kell egy állatnak megszokott nevet adni, inkább arra törekedj, hogy személyéhez jobban illő legyen.
Egyszer hozzánk keveredett egy ilyen hófehér cica, én akkor a Frici nevet adtam neki. Illet is rá.
Ehhez csak azt fűzném hozzá,hogy Svédországban élek, és a "fitta" szó egy elég erőteljes megnevezése a női nemi szervnek. :)))
Itt sikere lenne a Metafitta állatnévnek asszem. :))
Tán csak nem királyi vér csörgedezik a macskád ereiben, hogy ily' hosszú névvel áldottad meg? :-D
De mondd már légyszi, hogy a "váladék" hogy került a képbe? :-o
Ez a legkézenfekvöbb! :-)
Amikor a kandúrunkat elöször dokihoz vittük, nem volt neve. Az asszisztens kérdezte:
- Mi az állat neve?
Macska - mondtam.
- OK, azt látom, de mi a neve?
- Macska.
- Nincs neve?
- Nincs. De ha ennyire fontos, legyen a neve Nomen Nescio.
Így lett "Névtelen Személyként" bejegyezve. :-D
He-he! Az Amigo tetszik. :-)
Elképzelek egy albínó mexikóit... :-D
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, úgy, hogy minimum 2 db kettősmássalhangzó legyen benne
- Mi legyen a most alakuló állatmenhelyem neve?
- Mi legyen a kutyám neve?
- Nyitok egy gyorsbüfét, mi legyen a neve? nem jut eszembe semmi frappáns, pedig már dönteni kell lassan!
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- A cicám gyomrát felvágták, lenyelt egy hajgumit. Műtét után mennyi idővel kéne, hogy széklete legyen? Mi az, ami már nem normális?