Mi jellemző a befizetett eszközökre? (tudásbázis)
Mert a fórum címe is helytelen. Ilyen, hogy befizetett eszközök mérlegtétel nincs.
Nem is értem, hogy a moderátorok itt miért nem javítanak befektetett eszközökre.
Nem vállalkozónak készül, hanem pénzügyi-számviteli ügyintézőnek. Csak elmondása szerint nincs ideje tanulni.
De ha az alapokkal nincs tisztában, akkor hogyan fog vizsgázni? Ezek még csak alapismeretek. Később könyvelni is kell gazdasági eseményeket. Nem egy "buli" szakma, amit félkézzel el lehet végezni.
Én is böngészek az eddigi 5 komment között. Szerintem az öné a legmegfelelőbb. Még én is tanultam belőle köszönjük.
Kérdező soha a büdös életben nem lesz így belőled vállalkozó. Most nem fejtegetem miért.
A netet nem csak hoxázásra lehet használni.:)
Beírod a keresőbe és rögtön ott a válasz. Nem egyszerűbb, mint itt fórumot nyitni, majd böngészni a válaszok között, hogy melyik a legmegfelelőbb számodra?
További ajánlott fórumok:
- Hány évig kell megőrizni a befizetett sárga csekket? (villanyszámla, víz-, gázdíj, kábeltévé, telefonszámla stb.)
- 3 napra megyek Budapestre. Milyen bérletet/jegyet érdemes vennem a tömegközlekedési eszközökre?
- Betegen elmennél egy befizetett útra?
- A biztosítók visszafizetik a befizetett kötelező díját, ha eladom az autómat és pár hónap még be van fizetve?
- Nem érkezett meg a befizetett összeg a Neptun számlámra. Járt már valaki így?
- Elfogadják így a befizetett csekket?