Nem érkezett meg a befizetett összeg a Neptun számlámra. Járt már valaki így? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Banktól függően pár napig eltart amíg odaér. Így ha elutaltad akkor az ünnepek miatt péntekig kell odaérni.
SZIE
akkor gondolom ha el is kavarodott, akkor ha megvan a bizonyíték az utalásról, akkor baj nem lehet.
Nekem is megvannak ezek.
Én is nézegetem mindennap, az elején még idegeskedtem, de a bankszámlámról egyértelműen kiderül hogy mikor és hova utaltam, így nem aggódom, mert én elküldtem :) SMS is megjött, hogy elindult a pénz. Ha a héten nem írják jóvá, akkor hétfőn betelefonálok én is, de szerintem, nincs baj :)
Volt Corvinus Egyetem (most NKE) Te?
Ne hari, hogy ezt mondom, de picit megkönnyebbültem. Akkor lehet csak tényleg az ünnepek zavartak be. jaj de rossz ez:( Tiszta ideg voltam egész hétvégén, hogy vajon oda ér e vagy sem:( És nem.
Megkérdezhetem, hogy melyik suliról van szó?
pffff, király akkor
mondjuk Nekünk a tantárgyakat már fel kellett venni rég, csak vizsgára nem jelentkezhetek addig amíg nincs befizetve
sziasztok, múlthát kedden utaltam a neptun számlámra a tandíjat és még mindig nem érkezett meg. Hívom a gazdasági osztályt de most még nem sikerült senkivel sem beszélni. Létezik, hogy az ünnepek miatt ennyit késne a pénz?
Azt tudom, hogy oda minden félévben nagyon sokára érkezik meg a pénz, akár 4-5 nap.
További ajánlott fórumok:
- Adóstársként kifizetett hitelnél, hogyan tudom visszakövetelni a befizetett összeget?
- Önkéntes nyugdíjpénztárból hány év után lehet felvenni a befizetett összeget adómentesen?
- Sikeres nyelvvizsga után visszaigényelhetem a befizetett összeg egy részét?
- Egészségpénztárra befizetett pénzből a max. visszaigényelhető összeget tudnám kérni az APEH-től(NAV) az egészségpénztáramra utalni?
- Mikor érkezik meg a számlámra az összeg?
- GYED alatt SZJA kedvezmény: a befizetett összeg 30%-ában, vagy csak a befizetett adóm erejéig érvényesíthetem?