Mi imponál manapság a nőknek, hogyan lehet a szerelmüket kiérdemelni? (beszélgetés)
Nem tudok nagy okosságokat mondani, mert az élet az ellenkezőjét is tudja produkálni.
Akkor ne beszéljünk virágnyelven, de azért finoman
Ha nem tudod többedszerre sem jól megdönteni vége a szerelemnek, mert az csak feszültséget kelt. Pontosabban ha nem illetek össze a szexben.
Ha közben megdugsz egy másik nőt, nagy valószinűséggel vége a szerelemnek és a kapcsolatnak is.
A szerelem amúgy véges, egy idő után jön a szeretet, a jó érzés hogy együtt vagyunk, együtt öregedünk meg,
de ez messze még neked, gondolom
Nekem is van egy kérdésem.
Mit titkolsz h nem a rendes nickneved hasznélod?
Így csak a moderátorok tudják h ki vagy.
Jó, ezt nem tudtam.
De annyira zavar a stílusod, hogy abbahagyom a fórumozást.
Ezt elérted.
Kinek ki a csúf, nincs rá recept.
Ha a klasszikus szépség lenne csak, akkor sok-sok előnytelen külsővel rendelkező ember maradna pár nélkül, de szerencsére nem így van.
Pl. én kimondottan utálom, ha valaki villogtatja valamiben a tehetségét, szeretem eldönteni én szi,pi, vagy nem. Az mondjuk nem egy gyorsulási verseny nálam az tuti, persze van ilyen is. Legyél focista, mennyi nő bukik rájuk, pedig sokszor a kobakban semmi nincs, ott megmutathatnád mennyivel több gólt tudsz rúgni.
De, ha látná a küzdelmet, csak megdobbanna a szíve.
Azért annyira nem vagyok csúf. :)
Különböző korban, különböző dolgok.
Talán ami állandó, az h kedvesség, kényelmes anyagi helyzet.
😂 Oké, kiütnéd a nyeregből a fekete lovagot, de lehet, ha felemelnéd a sisakrostélyodat sírva rohanna el a királylány.
Szerelmet nem lehet sokkjátszmával lejátszani.
Persze logikus, de ehhez eltelt x év gondolom.
Az, hogy tudtok beszélgetni, csak kell valami ami összekapcsol.
Nem arra gondoltam, hogy csakis esztergályos, az esztergályossal, orvos, az orvossal. Ezt talán szóban könnyebb lenne megmondani, mint írásban. :)
Ahogy haladunk a korban előre, annyival bölcsebbek leszünk jó esetben. Én a kezdődő szerelemre gondoltam, oké most ahogy leírtam, az meg vak, vagy egyik, vagy mindkét részről, ott akkor nincs racionális gondolkodás sokszor.
10-20 év alatt változnak az emberek.
Nincs ezzel probléma.
Az a kérdés, hogy ez ok-e arra, hogy különváljon a másiktól?
Mert a szerelem más tudatállapot. Lehet azt gondolja valamelyik fél, ha az övé nem lesz, nem legyen senkié.
Van amikor csak az egyik fél szerelmes, a másik játszadozik csak vele, amikor rájön naná, hogy dühös, megszégyenült, megalázott netán.
Nem, nem tartjuk el egymást.
Beszélgetni tudunk, mindig is tudtunk, de nincsen közös érdeklődési körünk. Messze nincs. Minden másról órákig tudunk beszélgetni.
A habitusunk ami változott. Én mindig szerettem kimozdulni, ő nem, de mostanában jön többet velem. Ha nem, nekem az sem baj. Voltam nélküle kirándulni, nem is egyszer. Simán elmegyek 1-2-3 napra is nélküle. Egyedül is mennék. 😊
Vajon mért nem tudja feldolgozni?
De valljuk be, vannak kegyetlen elutasításik, illetve fondorlatos ügyek.
Kiderülnek, hazugságok, ámítás.
Ilyenkor lehet dühös a másik fél.
Tetszik a válaszod!
Erre válaszolnál, ha megkérlek?
Az elutasítás, hozhat gyűlöletet?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Való Világ 10 - Érdekel még valakit manapság ez a műsor?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Hogyan kell a tiszteletet kiérdemelni egy munkahelyen?