Mi betegségem lehet? (tudásbázis)
napi egysyzer van olyan 2-3 naponta teljesen rendszertelenül.
De ami a legfurcsább, hogy azóta van ez az egész mióta ujra fogamzásgátlót szedek. Egy éve szültem, 2 hónapja szedem megint a mercilon, ezt ettem előtte is és azóta van ez az egész, és érdekes mert amikor a 7 gyógyszermentes nap van akkor soseincs semmilyen panaszom.
ez csak egyszeri alkalom ilyenkor (a görcs utáni hasmenésre gondolok), vagy naponta többször ismétlődik? ha csak egyszeri, akkor lehet, valami kajától. próbáld meg kiiktatni az életedből a tejtermékeket/glutént. persze ne egyszerre, hanem néhány napig az egyiket, majd ha ez nem jön be a máskiat.
bár ha kajától van, akkor lehet, hogy hetekig kellene ilyen diéta, annit meg tán nem kellene várni az orvossal. sajnos ez lehet bélgyulladás is :( esetleg szedtél valamilyen gyógyszert, mielőtt ez elkezdődött? fájdalomcsillapítókra, antibiotikumra gondolok elsősorban.
arra ébredek éjjel hogy iszonyatosan görcsölök, majd hányiger és kb egy óra után hasmenés
ez van nappal éjjel mikor hgy jön rám.
Orvost neki!
Ha pici babád van, éppen azért. Az orvosnál gondolj rá, hogy érte teszed, mert az anyukája meg akar gyógyulni.
én még mindig azt mondom: ne öngyógyíts!!!
lehet hogy semmi baj nincs, és ahogy jött, úgy el is múlik egyszercsak, de lehet nagyobb probléma is a háttérben! 2 hónap sok idő, és lehet, hogy a diagnosztizálás sem fog gyorsan menni. utána kellene járni minél előbb. és ehhez ORVOS KELL!!!
most jobban átolvasva: éjszaka felébredsz arra, hogy menni kell??? az gáz...
vérzés, nyák nincs?
hol fáj/görcsöl?
hányszor mész egy nap?
Ezen ne meditáljál, mert úgysem tudod kilogikázni...orvoshoz kell menni sürgősen.
Körzeti dokinál sem jártál még?
Mennyi idős vagy, ha megkérdezhetem?
na ettől félek, igazából ez az ami leginkább visszatart.
Ma pl gyümit ettem meg vizet ittam, és délben megint volt ez az egész.
Azt vettem észre ujabban ha nem iszok elég folyadékot akkor tuti jön az egész hülyeség.
Mi köze lehet a viznek ehez? Arra gondoltam hogy gyomorfekéj és ha nincs folyadék marja a gyomrom valammi.
Ha csak egy kis gyomorrontás lenne arra lehetne házipraktikákat alkalmazni.
Mivel ez egy elhúzódó , krónikus valami mindenképp ki kell vizsgálni.
vérkép (crp, süllyedés, vas, vvt, fvs), hasi uh, stb... de a vége mindenképpen a gastroenterológus.
minél hamarabb.
az a baj hogy nem nagyon van időm ,módom a dokinál a rendelőben ücsörögni mert itthon vagyok a gyerekemmel gyesen és ne akarnám magammal vinni a rendelőkbe.
A háziorvos azt mondta az beutalót nemtom hova, de nem nagyon tudok elmenni.
Nincs valami házi gyógymód erre, vagy esetleg nem tudjátok mi okozhatja?
Kb 8 hete kezdődött, elősz9r csak ha erőset , fokhagymásat ettem másnap iszonyatos gyoorgörcs, majd a görcs eredménye hányinger utána egy óra kinlódás után hasmenés .
Ez ment 1-2 hétig és azóta at étel minőségétől menniységétől függetlenünk 3-4 napnta jelentkezik ugyan ez éjjel nappal mikor hogy.
Voltam dokinál, azt hitte virus, székletmint ment az ántszhez de negativ lett, kaptam hasfogót persze nem használt és azóta már most 2 hnapja ez megy folyamatosan, és ha csak vizet iszok vay diétázok akkor is.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted lehetséges a pánik betegséget önmagunkkal lerendezni?
- Mit lehetne tenni, nincs székletem, de több betegségem is van, már sok mindent kipróbáltam...
- Valóban igaz, hogy a lelki gondoknak lehetnek valódi "testi" betegségei?
- Túl hideg légkonditól lehet valami betegséget összeszedni?
- Ha valakinek van valami elmezavara, betegsége és nem kezelték, nem foglalkoztak vele, akkor felnőtt korban lehet kezdeni vele valamit?
- Hogy lehet legyőzni a pánkifélelmet és a betegséget?