Valóban igaz, hogy a lelki gondoknak lehetnek valódi "testi" betegségei? (tudásbázis kérdés)
lelkiből testi- lehet.
godoln pl arra az egyszerű esetre, amikor agyonaggódod magad egy záróvizsga miatt, aztán hirtelen belázasodsz előzmény nélkül.
EZ BIZTOSAN IGAZ. NEKEM PL. HÁTAM, DEREKAM FÁJ, MERT VALAHOGY "BEGÖRCSÖL" AZ IZOMZAT A LELKI FÁJDALOMTÓL.
NÁLAM AMÚGY IS VAN PROBLÉMA A GERINCEMMEL, DE AZ IDEGESSÉGTŐL ÚGY FELERŐSÖDIK A FÁJDALOM, HOGY A LEGERŐSEBB GYÓGYSZER SEM HAT OLYANKOR.
Létezhet. Lelki problémák, stressz miatt simán fájhat a fogad.
Én pl. hajlamos vagyok elfojtani magamba az érzelmeim és ha valami nagyon bánt vagy foglalkoztat és nem beszélem ki magamból, akkor mindig náthás leszek vagy arcüreggyulladásom lesz. Ez nálam már rendszeres, már orvoshoz sem megyek hozzá, mivel az antibiotikumok nem használnak, csak az használ, ha kibeszélem vagy kidühöngöm magam és olyankor 1-2 órán belül már nincs is semmi bajom.
Sziasztok,
Én az én házirovosm elküldött sok vizsgálatra és most ha bajom van és megyek közli velem, hogy ez az ideg nyugodjak meg.... Kösz, így ami olyan vizsgálat és meg tehetem privátba megyek, de volt már, hogy rendes állapotfelmérésen voltam kétfélét is kipróbáltam és mivel valóban minden negatív lett így elfogadtam, hogy ez valóban az ideg, vagy stressz hatása.
Sziasztok,
Én pont most vagyok túl elég sok mindenen alapjába véve én mindig is egy "idegesebb" tipus voltam, de nem volt gond az idegrendszeremmel, nagyon komoly 2 év van mögöttem, lelkiekben sok minden történt velem, és amire észbe kaptam már testi tüneteim is voltak! El sem hinnétek mennyi minden ki tud jönni az ideg hatására, Nagyon sok kivizsgáláson vagyok túl sok mindent kipróbáltam, és minden rendben van velem (nincs betegség) csakicegi alapon "megy" minden nekem sok minden jött ki neked a foggyulladáson kivül jött ki más is??? Az az egy nekem még nem volt!!! Én járok pszhihologushoz is három hetente nem pszhiáter, így ott csak beszélgetünk!
Tény hogy az idegrendszr bármi furát is tud produkálni
Ugyankkor fog begyulaldásrol még nem hallottam
Ha te határozottan összefüggésbe tudod hozni, akkor lehet
Idegességtöl emésztési panasz, szív panasz lehet és még sok más valós testi tünet, akkor ez is.
Igaz nem idegi, de
ha én megfázás gyanus vagy hasonló vagyok, fáj a hajam/hajtövem
Orvos szerint ilyen nincs
Nem érdekel, az van amit érzek
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- A kristály hordása valóban hatásos betegségek kezelésében?
- Milyen betegségei lehetnek egy szakállas agámának?
- Milyen betegségek lehetnek a rossz fogaktól?
- Milyen betegségei lehetnek az aranyhalaknak?Lehet-e kezelni valamivel?Az enyém nem eszik már 4 napja, és össze-vissza úszkál.Mi okozhatja?