Milyen betegségei lehetnek egy szakállas agámának? (tudásbázis kérdés)
Igenis fontos volt számunkra az állatka, és minden olyat megkapott, ami a tartásához szükséges.
Ugye nem mondod komolyan, hogy Győr-M-S. megyéből felhívjam Bp-et! A halál.... küldtek volna. Vagy ültem volna vele vonatra és utaztam volna vele Bp-re? Azt azért már nem. Nagyon szeretjük az állatokat, de mindennek van határa. Itt a városban sem értenek hozzá az állatorvosok, már tapasztalatból nem keresem őket ilyen ügyben. Még a környezetem cseszett le, hogy miért csinálok ekkora ügyet egy ilyen állatból, minek veszem annyira a szívemre, de azért Bp-re nem viszem el.
Még a beteg emberekkel sem foglalkoznak normálisan az orvosok(tisztelet a kivételnek, mert az mindig van), akkor hogy gondoljam, hogy egy ilyen kis állattal foglalkozik is valaki.
Lehet, hogy nem vettem a fáradtságot, hogy visszaírjak, de nem ülhetek állandóan a gép előtt, mivel ember beteget is ápolok, gondozok. Csak annyira gondozná mindenki az állatait, az emberek az állatokat, mint mi, akkor üresek lennének az állatmenhelyek.
Sajnálom! :-(
Sajnos ők nagyon érzékenyek, mint minden hüllő.
Ezzel csak az a baj, hogy ahogy az embereket sem lehet netről gyógyítani, úgy az állatokat sem + ők a tüneteket addig palástolják, amíg csak bírják.
Öcsém egyik agámája kiskorában hozzáértő orvosi segítség után is csak 3 napot élt.
Edó21, egyáltalán merre laksz?
Pontos diagnózist csak állatorvos tud mondani.
Első hallásra vitaminhiány lehet.
Az öcsém agámája 6 éves, kiskorában neki is voltak hasonló tünetei.
Keress a neten olyan állatorvost a közeledben, aki egzotikus állatokra szakosodott. Budapesten a legjobb, ha az Állatorvostudományi Egyetem szakrendelésére beviszitek.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Valóban igaz, hogy a lelki gondoknak lehetnek valódi "testi" betegségei?
- Milyen betegségek lehetnek a rossz fogaktól?
- Milyen betegségei lehetnek az aranyhalaknak?Lehet-e kezelni valamivel?Az enyém nem eszik már 4 napja, és össze-vissza úszkál.Mi okozhatja?