Mi az oka, hogy fiatal tizen-huszonéves lánykák 50 körüli, főleg egyenruhás pasikkal hetyegnek? (beszélgetős fórum)
Azért nem kéne trottynak,meg vénségnek nevezni,mert leszel még te is szatyor,meg szipirtyó.Amikor belül még úgy fogod érezni,hogy nő vagy a javából,csak kifelé már nem (csak)ez látszik.
amúgy ez a lány nem a te egyik legjobb barátnőd volt?:)
olvastam a hozzászólást, 17 éves leányzó van együtt az 50 éves vonatsofőrrel, aki mozdonyokat posztol a lányka adatlapjára, lehet vAlentin meg nőnapkor is azt küldött neki:D
szerintem nem csak az első együttlétük történt meg a mozdonyon, hanem a pásztorórák fele, mivel a kommentekből azt vettem ki, hogy a lány szülei nem engedik be a lakásukba a vénséget, így hát marad a trotty lakása vagy a mozdony
Hogyhogy mozdonyokkal udvarol?
És hogyhogy a facén udvarol a csajnak? :-O
vagy mozdonyt küldött neki nőnapra,csoki v virág helyett?
Amúgy lehet,h nekik a mozdony fétistárgy,hiszen valószínű ott esett meg az első együttlétük,és még ki tudja ,mennyi..
Mi baj a tescos randikkal? :DDD
Lányok, kié a Tesco? :DDD
Bocs, h csak most néztem be újra, de válaszolnék Neked: az én nagy szerelmem tíz fillért sem adott nekem, titkos szerelem volt a miénk, még szex sem volt, csak csók, és 2 éven át halálosan szerettem Őt, mikor vége lett, majd' bele haltam!!!
Szartam mindenre, egy lopott perc szebbé tette a napjaimat, nem voltak felé elvárásaim, feltétel nélkül szerettem!!
Úgyhogy ilyen véleményt csak az írhat, akinek nem volt még ilyen tapasztalata. De másokat meg ne fikázzon le!!
Nocsak
Itt is van egy leányzó, akinek a 17 éves unokatesója állítólag egy 50 körüli mozdonyvezetővel kavar, aki folyton mozdonyokat posztol ki a fészbukon.
Én meg nem vagyok 50 körüli, viszont már nincs egyenruhám...:(
Gondolom akkor meg ez a bajok forrása... :))
Hát dehogynem!
de 50 körüliekkel nem állok szóba :DD
Miért, nem vagy? :O
Akkor tényleg nem kérdeztelek! :)))
tényleg-tényleg
extra miniben:D
egy férfiportálon szerintem a fiatal egyenruhás nők lennének napirenden:D
(nővér, rendőrnő stb:D)
Voltam én egyenruhás.
Igaz, nem ötvenes...ez volt a baj?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó!
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Nagyon tetszenek az egyenruhás pasik! 😍😍
- Tetszenek nektek az egyenruhás férfiak?
- Tinderen jó ötlet Star Trek egyenruhás képet feltenni vulkáni köszöntést mutatva?