Mi a véleményetek, arról ha minden gyerek más apától van? (beszélgetés)
hát,nekem öt van,és mindent megkaptak,
ennyi,
Szerintem semmi baj nincs azzal, akinek elsőre vagy másodikra sem jön be a társ, akit választott.
Viszont utána már nem biztos, hogy erre az útra kellene lépni!
Egy TV műsorról feltettél egy elég provokatív kérdést úgy, hogy a te véleményedet nem osztottad meg velünk.
Illetve a "Mi a véleményetek az ilyenről?" kérdés kimondottan rosszmájúan hangzik.
Ezek alapján kaptál pozitív és negatív véleményeket is.
Mit vártál? Pontosan mit szerettél volna tudni/hallani?
Neked miért nincs véleményed a saját kérdésedről?
Én leírtam mit gondolok erről (ami mellesleg pozitív vélemény volt), de ezekre a hozzászólásokra látom rá sem hederítettél.
jaj de érzékeny lelkivilága van ma mindenkinek,
mindenki annyit szül amennyit akar,meg attól akitől akar,
nem mindegy?
Igencsak mellé lőttél, mert nem én vagyok a topik indító. De attól még a véleményem nem változott.
Amúgy meg nem lekvárosbukta, hanem levarosbukta, nem mindegy :)
most akkor ki az álszent,?
ki kiváncsi mások véleményére?
ha meg nem tetszik,hát igy jártál,
kaptál ilyet, is olyat osszad be,
Azèrt indìtottam anonim mòdban a fòrumot,mert 99%ban erre szàmìtottam,hogy csak a sàrdobàlàs fog menni.Nem kell màs èletèn csàmcsogni blabla,közbe pedig sokan azt is nyomon követik a szomszèd hànykor teszi ki a làbàt ottholròl.
Minek ez a sok àlszent ember.
Nem rosszbòl indìtottam a fòrumot,hanem simàn kìvàncsisàgbòl,hogy milyen szemmel làtjàk màsok az ilyesmit.
Nekem is 2gyerekem van,2apàtòl,utòbbival stabil kapcsolat,minden szuper.Szòval mielőtt sokan kinyitjàtok a szàtokat feleslegesen,előbb gondolkozzatok el.
Te lökött vagy?
Ad.1. Mindenki azon csámcsog amin akar, ha a fórumindító egy tv. műsorban látottakon akar akkor azon csámcsog.
Ad.2. Mindenki annyi gyereket szül és annyi apától ahánytól akar. Ezért még nem kell senkit felelőtlennek és visszataszítónak kikiáltani.
Ad.3. Ki mondta hogy jó buli? De ha már így esett akkor ebből kihozni a legtöbbet.
Ad.4. Amúgy te se vagy különb mert te is itt csámcsogsz más hozzászólásán.
aki igy él,az ő dolga,nem ismerjük a körülményeket,mért alakult igy,
nekem,5-van,igaz mindnek egy apja van,de én is hallottam vissza dolgokat,az emberek tudnak ám,,,,hajaj,
További ajánlott fórumok:
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Elitélsz valakit ha több apától van gyereke?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Mi a véleményed arról, hogy a Trónok Harcában minden házasságon kívül született gyereket megbélyegeznek (Havas, a ... fattya stb.)?