Mi a véleményetek, tapasztalataitok a Lyndinette fogamzásgátlóról? (beszélgetős fórum)
Rosszul vagyok tőle szédülök zsibbadt a karom is.
10 napja szedem mikor hagyhatom abba?
ha holnap már nem veszembe akkor terhes lehetek?
Sziasztok !! Nekem olyan kérdésem volna hogy Én most kezdtem el szedni a lyndinette gyógyszert amikor meg jött az első nap. Meg is volt rendesen ,de azóta 2-3 napos kihagyásokkal folyamatosan meg van ,de nem úgy mintha normásisan meg volna ha nem csak alig valami ilyen véres barnás folyás . Már az első levéllel be szedtem most van hogy 7 napig nem kell. azt mondták hogy az első levélnél még zavarosan meg van és csak a 2.-nál áll be rendesen. Ez el fog múlni vagy inkább mennyek el orvoshoz ??
Elöre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Nekem a dokim mondta, hogy a Lindynette tök ugyan az mint a sensonette, csak a lindy az drágább. De ugyan az a két bogyó, csak más a nevük, hogy többért lehessen eladni az egyiket mint a másikat, állítólag:) én meg vagyok vele elégedve, mint gyógyszer.
Sziasztok!
Én 3 hónapig bírtam ezt a bogyót. Mellékhatások: hízás, fejfájás, iszonyatosan változott percről percre a hangulatom, állandó sírás, világvége hangulat, súlyos depresszió. Ettől függetlenül van, akinek nagyon jól beválik.
Sziasztok!
Egy történet a tablettával ...:
Szedtem kb 7 évig, első körben a 2.0ás majd 3.0 ás gyógyit ...
Jelen pillanatban kétoldali tüdőembóliával fekszem 3 hete kórházban ...
4 orvosból 4 orvosból 4 azt mondta a fog.gátlótól, de ezt nem írhatja le hivatalosan ...
Szóval ... csak óvatosan - és rendszeresen ellenőrizeteni magatokat :)
Sok sikert!
T.Sz.
sziasztok...
az lenne a kerdesem hozzatok,hogy mennyi ido utan lehetek a parommal,ha szedem a tabit?
Sziasztok!
Ha abbahagynám a tabi szedését, akkor a következő hónapban lehetne másikat kezdeni? Mármint más fajtát. Igazából nem tudom még, abbahagyom-e, ha igen, akkor kell-e majd másik, vagy "pihenjek", sok a kérdés még magammal szemben. Ettől nőtt a hasam, pedig alig eszek, és le se megy, pedig a súlyom a régi. Szóval értitek.:D
Sziasztok!
A Lyndinette volt az első tabletta amit szedtem, több mint fél évig, magánorvos írta fel, mert h ez a legjobb, modern, kevés benne a hormon, stb.
A tapasztalataim:
Már az első levél után szépen beállt a mensim, mindössze 2-3 napig tartott, és egyáltalán nem voltak görcseim (pedig hajlamos vagyok rá, és előtte is rendszeresen volt). Az első szem után kivártunk 1 hónapot, ami a betegtájékoztatóban írva volt (ha jól emlékszem), de lehet hogy ezt nem kell... Fő a biztonság. ;)A mellem is nőtt a tablettától, nem sokat, de azért látványosan.
Negatív tapasztalat, hogy lecsökkent a szexuális étvágyam, ami miatt sokat veszekedtem a párommal, plusz 1-2 hónap után megjegyezte, h "kicsit kigömbölyödtél" vagyis láthatóan megnőtt tőle a fenekem, pedig nem eszem sokat.
Összességében több pozitív tapasztalatom volt, mint negatív, orvost váltottam, ezért kezdek el másik tabit szedni.
Remélem tudtam segíteni! ;)
Sziasztok!
Korábban milligest-et szedtem, most pedig Lyndinette 30-ast. De ugyanúgy megjelentek a "pettyező vérzések" ennél a gyógyszernél is, ahogy a korábbinál is, és amiért lecseréltem az előzőt. Szerintetek érdemes elkezdeni használni a Nuvaring-et (amin már korábban is gondolkodtam), vagy egy erősebb hormontartalmú tabletta kell ilyenkor? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Tényleg mindenkire másként hat. Nekem is nőtt a cicim, szerintem mondjuk, nem észrevehetően, de nőtt:P. Meg is pocakosodtam, de nem biztos, hogy tőle. Anya is a pocakjára hízott, mondjuk szülés után, de mindenhol máshol vékonyak vagyunk.
Úgyhogy nyugi, biztosan nem lesz tőle sok bajod!:)
hát én majd 2-3hét mulva kezdem el szedni :D és őszintén nem szeretnék megőrülni tőle meg meghízni meg hogy csökkenyen a libidóm :S .. a cici növekedést elfogadnám :D :P
hát netmudom majd kiderül mi történik az biztos ha vmi furcsát észlelek abbahagyom :)
Én nem akarok hülyeséget mondani...De szerintem szedd be rendesen, és majd elmúlik, amikor kell neki. Én nem igazán szoktam foglalkozni mással, csak hogy időben bevegyem, ahogy kell.
Jó neked, hogy a libidód megnőtt. Mondjuk lehet, hogy az én libidóm az életkedvemtől függ, de hónapokig semmi vágyam nem szokott lenni...érdekes...és elszomorító...:(
Sziasztok! Én 4 hónapja szedem a tablettát, és semmi problémám nem volt vele. Sőt a libidóm, olyan magas lett, hogy ihaj-csuhaj.. Most lett vége a tabletta szünetemnek, de ez idő alatt nem jött meg.
Viszont ma kellene elkezdenem az új levelet, de reggel megjött..:( Most mit csináljak? Kezdjem el szedni a tablettát, vagy várjam meg hogy elmúljon a mensi?
Hello!
Igen, engem is megzavart ez az újítás! A benne lévő sárga tokra sincs ráírva semmi. Csak egy üres izé. Nekem nem tetszik ez a változtatás, majdhogynem zavar!:D
De ha nem változott a hatása, akkor kibírom:P
Sziasztok!
A napokban váltottam ki a gyógyszeremet, az újabb 3 havit, (Lyndinette 20), más mint eddig mármint a doboza meg a tartója is sárga színű és nincs ráírva semmi (eddig fehér volt és rá volt írva hogy Lyndinette 20) a dobozán nincs is már ott hogy 20.
Tudnátok nekem segíteni, hogy most csak a doboza változott (meg az ára lett drágább kicsivel) vagy van több fajta belőle?!
Köszi szépen!
NE ÁRULJATOK RECEPTKÖTELES GYÓGYSZERT!
Kitiltás lesz a vége.
Sziasztok!
Vmelyikőtöknél előfordult,h a Lyndinett-től csökkent a libidója?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nekem az orvosom azt mondta a mensesem 3.napján kezdjem el szedni elöször a lyndinette-t.A barátnőm az "elvei" miatt az 5.napon kezdte el anno szedni(ugyan ez a doki ugyszint neki is a 3.napot mondta), a beteg tájékoztaton meg az van irva hogy a menstruáció 1.napjától.Most akkor mit csináljak,és ennek tudja vki mi a jelentősége?
A másik kérdésem meg az lenne,hogy mikortól "véd a gyógyszer kb?Mennyi ideig kell szedni h. védekezés nélkül lehessek a párommal?
Köszi előre is a választ
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Symicia fogamzásgátló tapasztalatok?!
- 1év fogamzásgátló szedés után 3hónapja hagytam abba. Mennyi idő mire kitisztúl a szervezet? Lyndinette 20-at szedtem utána meg Mirabellát.