Mi a véleményetek erről a szituációról? (beszélgetés)
Mindenki ezzel hárított. De én 10 hosszú éven keresztül vágyakoztam, olyan jó összefoglalók voltak régen, be kellett érnem azzal.
Már vágyakozás sincs bennem. D
Ezzel nem vagy egyedül, fordítva is igaz. Csak kb itt mindenkinek az van/volt tőled.
Légyszi menj azok közé a barátaid közé, akik egy szinten vannak veled, annyira intelligensek. 😀
Téged még én is felismerlek, pedig béna vagyok ebben.
Vigyori a másik rajtad kívül, és kb Ennyi.
ELőzd meg!
Kérd a törlésedet!
Miért, én leírtam?
Baromira nem számít a város neve.
Én tényleg sajnáltalak egy darabig. De a betegséged nem indokolja a rosszindulatot.
Nem azért nincs senkid, mert beteg vagy, hanem mert egy elviselhetetlen alak vagy. Undok dögöt akartam írni, de udvarias ember vagyok.
Én is évekig vártam, hogy valaki eljön velem, de nekem még meg sem ígérte senki.
Fájt akkor nagyon, minden nyáron belém hasított,hogy nekem ott lenne a helyem. De senki a környezetemben nem akart jönni, így maradt ki életemből A SZIGET!!:(((((((
A te agyadig is eljuthatna, hogy alighanem azért nem megy veled senki sehova, mert nem érezné jól magát a társaságodban.
Amit, így olvasgatva az írásaidat, nem is csodálok.
Már meg se haragudj, te milyen szintet értél el?
Hogy nem bírsz egyedül elmenni a szomszéd városba?
Újra megkérdezem, ezen a mértéken felüli szinteden ki tart el?
Aha, a munkahelyeden mind ostobák voltak, te voltál a helikopter.
Szóval vannak netbarátaid? Próbálkoztál személyes találkozással velük? Esetleg elkísérhetnének oda, ahova a testvéred nem akar. Mindjárt megoldódna a problemád.
Tényleg úgy gondolod, te vagy magasabb szinten, aki egyedül nem mer elmenni oda ahova akar?
És az a része az emberiségnek buta és primitív, aki normálisan él?
"Most már tényleg megyek..."
Örülj, hogy itt lehetsz, a fajtánk között, miután már kipenderítettek.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Mit tennétek ebben a szituációban?
- Kerültél már kellemetlen szituációba, mert azt gondoltad valakiről, hogy állapotos?
- Hogy állnátok hozzá ehhez a szituációhoz megőrülés nélkül?
- Neked mi/ki/milyen szituáció stb. tudja "felragyogtatni" a lelked? Miből szoktál feltöltekezni? Neked mi segít ha világvége hangulatod van?