Neked mi/ki/milyen szituáció stb. tudja "felragyogtatni" a lelked? Miből szoktál feltöltekezni? Neked mi segít ha világvége hangulatod van? (beszélgetős fórum)
Igazándiból már egy idióta .gif órákra fel tud dobni :D
A férjem bármikor, a gyagya macska dettó. Egy barátokkal töltött hétvége, vagy egy fellépés viszont hosszú napokra feltölt. De egy jó könyv, valami édesség, egy fura formájú felhő, egy sör-vízipipa kombó is elég.
Vagyis hát egyáltalán nehéz letörni a jó kedvemet, a tartósan nyomorult hangulathoz meg már tényleg tragédia kell.
A ferjem, a fiaink, a kertunk, allatok es mindaz, ami korulvesz :)
Semmiert sem cserelnem!
Na, meg amikor olyat almodok, hgy magam sem hiszem! Repulok, stb.
Egy titkos plátói szerelem,
attól igazán ragyog az én lelkem.
A testemben végig cikázik és bizsereg az érzelem.
Ez földöntúli ,és örömhullám nekem.
Feltöltődöm ,mint az elem,
ha úszhatok a gyönyör kertjeiben.
A folyó vagy patak vizét kémlelem,
a természetben megtalálom a kedvem.
Világvége hangulatom elszáll,
ha örömzenét hallgatom már.
De elég ha egy capuccinót iszom,
s mindjárt jobb kedvre szomjazom.
Jó még az is ha versbe szedem bánatom.
Futás és egy pohár bor.
A barátaimmal ha össze tudunk hozni egy találkozót közösen. Ez sajnos ritkábban jön össze.
Víz, úszás.
Csoki.
"Tudod, most es az eső és a nap se sütik az égen,
de ha te rám nevetsz, felragyog a képem." Adams family
Vilagvege hangulat kisse tulzas (az en esetemben). Amugy sok minden jobb kedvre derit. Pl. egy jo konyv, vagy egy klassz riport meghallgatasa egy erdekes emberrel vagy temarol, vagy a lanyom ha valami uj dolgot tanul meg, vagy a kertem, vagy....
...es meg sorolhatnam. Mindenkinek mas es ez kortol is fugg. 20 eves korban eleg egy agyon hallgatott dalocska a radiobol, 40 fele pedig az embernek kicsit komolyabb dolgokra van szuksege. Illetve valoszinuleg fiatalabb korban is lenne igeny ra csak nem mindenki ismeri fel.
Egy átélt kellemes élményre gondolok.
Egy cél, amit szeretnék elérni.
A természet: a fák, virágok, a kertem.
Madárcsicsergés.
A Nap melege.
Zenehallgatás.
Keresztrejtvény fejtés.