Hogy állnátok hozzá ehhez a szituációhoz megőrülés nélkül? (beszélgetés)
Ha eddig ez volt a bevett szokás, szerintem érthető, hogy ott várt valamit.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogyha várok valakit munkába állni, akkor nem hívom fel, ha nem reagált az üzenetekre/levelemre.
A jelenlegi főnököm is egy fura figura ilyen téren. Megker valakit, hogy kérdezze meg WhatsAppon, tudok-k X nap y órában jönni melózni. De olyan is volt, hogy az üzletben voltunk mindketten, és megkérte a konyhafőnök, hogy kérdezze meg... A konyhafőnök az idő nagy részében fent van a másodikon, ő meg fel-le alá, én földszinten a pultban, egyszerűbb lett volna nekem engem kérdezni személyesen.
Olyan is volt, hogy valaki beteget jelentett, akkor a főnök személyesen írt, nem kuldoncon keresztül, de nem hallottam, így nem jöttem előbb. Ha hívott volna, minden bizonnyal meghallottam volna, és nem szívták volna a méteres kék erest.
Már ettem kettőt:DDDDD
És ittam fél liter kólát is;)
:DDDD
Zerintem" egyél egy sportszeletet!
Tényleg nehéz helyzetben vagy, DE NE ESS KÉTSÉGBE! Az a lehető legrosszabb.
Mindenképp megnyugvást van szükséged! Szerintem is az a legjobb megoldás ha megkeresed a céget és beszélsz velük!
Meg kell tudnod, mint kell tenned ahhoz, hogy a tiéd legyen az állás!
Értem, szóval semmi olyat nem tud, amit a számítógépem ne tudna, csak a telefont kell ennyi ingyenességhez megvenni, (mert a WiFi-t amúgy is előfizetem), és vihetem magammal...ööö, hova is?
No de ez már arról szól, hogy nekem egy olcsó telefon is elég.
De akárhogy is, a munkahelyi mail azért van, hogy naponta legalább kétszer ránézzünk.
Mi sem bírjuk már ezt...
Igazad van, szenvedjünk együtt :D
Úgy értem, hogy már dolgoztál ott, mivel azt írod : " a főnököm". Már vagy két hónapja nincs komoly vírushelyzet, és nem nézed a munka e-mail címedet ??? Én még írtam volna is a főnökömnek, hogy amint lehet, szeretnék menni dolgozni ! Nem értelek ! Ha fontos, jó munka, érezni kell a főnödnek, hogy ugrásra készen állsz, nem még Te reklamálsz az e-mail cím miatt ! Sűrű elnézést kellett volna kérned tőle! Kinek a hibája ? Csakis a Tiéd ! Ne keress máshol hibát, hanem tanulj ebből az esetből !
A nagykövetségen nem lehet megsürgetni az ügyet ? Talán plusz pénzzel lehet, próbáld meg !
Ha baj van - Te tudod, mennyire sürgős - miért nem az egészséged a legfontosabb ? Utána jöhet a munka.
Semmi okod kétségbeesésre ! Ennél nagyobb baj ne érjen az életben, mint ez a vízum-e-mail ügy !
Olyan :) Tulajdonképpen ugyanúgy lehet kommunikálni, mintha sms-t írnál, de az otthoni netre ingyen kapcsolódhatsz, tehát ingyen írhatsz bármennyit.
Plusz telefonálhatsz, videózhatsz, képeket küldhetsz, wifiről szintén ingyen.
Na ezt is modhatod...:D
Ilyen okostelefonos cucc?
Nem azért nem használok okostelefont, mert nincs, hanem azért nincs, mert nem akarom használni. A munkámhoz mindenképp számítógép kell, és igen, a hivatalos dolgokhoz az e-mail a megfelelő platform.(Erre mondják, hogy szükséges és elégséges feltétel.Azaz sem több, sem kevesebb nem kell.)
"Érdemes most befeküdnöm a kórházba? Azt is a munka miatt halasztottam"...
Ha ez az öngerjesztő kétségbeesés nem gátolja a gyógyulásod, akkor igenis feküdj be, közben a leendő munka észszerű okból halasztódik.
Nem azért mondom, én szabadúszó vagyok, de a munkával kapcsolatos mailem most is nyitva van, amíg hoxázom.
Én azt nem tudom, a Whatsapp micsoda.
"csak simán elküldte a munka e-mail címemre, amit amúgy nem használok"
Miért nem kell nézned a munkahelyi címet? Nálunk naponta többször, még itthonról is be-benézek, hogy tudjam, holnap mire számíthatok. Az, hogy hetekig, hónapokig ne, elképzelhetetlen. Ügyfelekkel is whatsappon kommunikálsz? Szerintem a főnököd próbára tett, bejött...
Nem ,,,,,,nem most jött el a vég:)Azzal nem vígasztallak hogy lehetne rosszabb is ,,,,hisz sokszor volt amikor azt hittem ennél már nincs lejjebb , akkor az élet pikk-pakk megmutatta hogy ,,,DE,,,
Szóval most lépj hátra kettőt ,,,nagy levegő,,,, aztán gondold ki mit lehetne tenni.Teperj azért a munkáért még 1-2 kört ha lehet,,,,DE ne az egészséged kárára,,, az fontosabb:))))))
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek erről a szituációról?
- Mit tennétek ebben a szituációban? Nagyon tetszik az egyik kollégám.
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Mit tennétek ebben a szituációban?
- Kerültél már kellemetlen szituációba, mert azt gondoltad valakiről, hogy állapotos?
- Neked mi/ki/milyen szituáció stb. tudja "felragyogtatni" a lelked? Miből szoktál feltöltekezni? Neked mi segít ha világvége hangulatod van?