Mi a véleményetek az Urogin tinktúráról? (tudásbázis)
Szia!
Próbáld ki a tőzegáfonya kapszulát.
Nekem mióta szedem nem volt hólyag-és vesegyulladásom.Előtte rengeteg volt.
Jártam vesegondozóba .
Tüneteim:Vérvizelés,hidegrázás,hányás,láz derékfájás stb...
Sziasztok!
Nekem is most hólyag,-illetve vesegyulladásom van,de orvoshoz nem akarom menni,mert antibiotikumot írna,amit nem fogok beszedni,mert évekig kellett szednem,így teljesen elgombásodott a szervezetem.
Nem tudok valami alternatívát az Urogin helyett,mivel epilepsziám van,a betegtájékoztatón pedig azt olvastam,hogy epilepsziások nem szedhetik. :(
Nekem is csak jó tapasztalataim voltak vele.
Az íze valóban borzalmas,főleg ha nem vízzel higitva ittam. De ha a kúra végeztével sem enyhülnek a panaszok,akkor bizony orvoshoz kell fordulni.
Lehet hülyén hangzik de én jobban félek attól ha együtt vagyunk és lenne babó,valami baja lenne az én bajom,vagy az Urogin miatt!
De azért köszi! ;-)
Hát, ezt nem tudom! :S
Miért fontos, az, hogy mikor tisztul ki?
Ha az együttlét miatt kérdezed, szerintem arra sor kerülhet, amikor te érzed úgy! :o)
Mikor én szedtem, mi sem voltunk együtt a párommal túl sokszor, de csak azért, mert annyira fájt, szúrt, égetett, meg egyebek... :( :S
Még tegnap kimentem az itteni patikába és megkérdeztem,hogy szedhetem e együtt a 2-t és azt mondta a nő hogy igen!De addig nincs együttlét!
Azt viszont nem kérdeztem meg hogyha abbahagyom vasárnap mennyi idő alatt tisztul ki a szervezetembő,lévén hogy folyadék/tinktúra gondolom nem sokára!De mennyi az a nem sok? :-)
Köszönöm szépen! :-)
Megpróbálom...
Szerintem ahhoz nem feltétlenül kell a saját orvosod, hogy egy kérdésre választ adjanak!
Ha felhívod a rendelőt, vagy akár az ügyeletet és elmondod mi a problémád, ha van ott bármilyen orvos, márpedig szokott lenni, az meg tudja mondani, hogy szedheted-e az Urogint emellett a gyógyszer mellett.
Igen,mi még csak a tervező stádiumban vagyunk sajnos! :-(
Igen én is gondoltam h megkérdezem a dokit de csak jövőhéten rendel majd és csak a rendelőben tudom elérni,és addig még sok idő van és én szerettem volna addig elejét venni neki,mert jövőhétig lehet megszűnik ez a probléma az Urogin segítségével...
Most én is 3 napig fogom szedni de csak napi 2x!
Hát, erről szerintem inkább orvost kéne megkérdezned, mert az Urogin nagyban gyógynövényekből áll, viszont bizonyos mennyiségű alkoholt is tartalmaz ami, ha olvastad a papírját, növelheti vagy módosíthatja más gyógyszerek hatását.
Azt is írja, hogy terhes és szoptatós anyáknak ellenjavalt, de babát tervezőknek nem hinném, hogy bármi problémát okozna! :)
Szedése a tünetek megszűnéséig, de legalább 3 napig javasolt.
Kicsit kényes a téma...szóval hétfőn az endokrinológusom írt fel Merckformint mert rendszertelen a mensim,stb...babát szeretnénk!
Szóval kedden együtt voltam apával és csípett...de csak pár percig...Nincs se folyás,se viszketés,semmi...
Tegnap vettem ezt az Urogin-t hátha hatna...
Mi a véleményetek...
3 napig ajánlatos szedni...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Használt már valaki Urogin-t hólyaghurutra szoptatás alatt?
- Az Urogin tinktúrát vérnyomás gyogyszer mellett lehet inni?