Mi a véleményetek az ilyen pénztárcákról? (tudásbázis kérdés)
Mint akármelyik más tárcából :)
Én is a 2 pénztárca híve vagyok, ha netalántán elvesztem, akkor ne vesszen minden. A kártyákat igazolványokat külön tárolom a pénzemtől.
:)
én a praktikus dolgokat szeretem és igy a pénztárcám is ilyen.. pl. nekem kettö, egy kicsi amiben az apró meg egy kisebb összeg van, ha valami gyorsan kell akkor kéznél legyen, a másik amiben kártyák meg nagyobb összeg ha kell, ha modjuk utazom.. de általában mindig csak annyi ami kell..
Szia!
Köszönöm szépen! :-)
Az apróval nem lenne bajom, hogy egyben van. Kártyáknak van több hely is. Két oldalon van 4-4. Kettő van egymás alatt és két ilyen oszlop van. Onnan valyon mennyire egyszerű elővenni és elrakni?
Szia!
Én meg nem tudtam rászokni.Ha beletettem minden kártyát,olyan nagy duci lett+az apró(ami a fiúktól rám marad)hogy egy szép kistáskában már nem is fért el rendesen.Izlések és pofonok:)))Remélem beválik neked az új!
Nekem is olyan van, mint a 2 utolsó képen, amit feltettél. Kártyákat nem tartok benne, most került bele 1, de nem tudtam hova tenni. Két oldalon van teljes hosszába rekesz, de ott papírokat tartok. A többi felezve van, és csak állítva férne bele a kártya, de úgy meg nem lehet összezárni. Így az egyik pénztartóba került, vagy minek mondjam. Annyi bajom van még vele, hogy én a régi pénztárcámba külön rekeszbe tartottam a 100-ast és 50-est (akkor még papír 200-as volt :)) meg a külön a többit. Ebbe meg csak 1 cipzáras rekesz van, és ha sietni kéne, összekeverhetem az 50-est a 10essel pl. De már megszoktam :)
Nagyon szeretem, csinos pénztárca, sokat vártam rá, mire megtaláltam :D
Szia!
Igen, ezt már mondták nekem is. Igaz ez is. Csak így praktikus nekem. Világ életemben így hordtam. Próbálta leszokni róla, de nem ment.
Az jó akkor. Azt hittem, hogy nagyon vékonyak.
Néztem olyat is, ami két rekeszes, mármint két teljesen külön álló cipzáras részből áll. Már mondták nekem, hog nem jól teszem, hogy egy helyen tartok mindent. Csak nekem így praktikus. Nem kell két külön dolgot hurcolászni. Csak így sok kártya meg ilyesmi van.
Nem, ebben nem. Az enyémben egy kártyának való hely van és ennyi. Kihullani nem szoktak, de egymás mellett vannak benne a kártyák, és keresgélni kell.
De biztosan van árulnak olyat is, amiben több hely van nekik!
Szia!
Köszönöm szépen! :-)
A kártyákat is szépen el lehet benne tenni? Meg az iratokat? Hogy ne hulljanak szét, ha kinyitja az ember?
Szia!
Köszönöm! :-)
Nagyon csininek tartom én is. Csak nagyon egyben van minden. Meg nagy is kicsit. Van belőle virágos változat is, az is nagyon jól néz ki.
sztem nem praktikus.. de nagyon csinos.. én is szemezgettem vele, de aztán mégsem vettem meg..
..meg ha kinyitják., minden látszik ami benne van, meg ami nincs az is..:)
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy le kell cserélnem a jelenlegi pénztárcámat. :-( Most nagyon megtetszettek ezek a típusuak (képeket töltöttem fel). Csak ilyet még soha sem próbáltam, nem tudom, hogy mennyire jók, praktikusak. Az a bajom velük, hogy mind 19 cm hosszú. Azt egy kicsit nagynak találom. Én a pénzt és az iratokat is egy helyen szoktam tartani. Lakkosat szeretnék venni. De a fazonja ez. Mindig cipzáras (patentos) volt nekem, nem tudom, hogy a keretes jó lehet-e. Vagy inkább a cipzárasnál maradjak-e. Elvileg az ilyenekben van külön cipzáras az aprónak, hosszú rekeszei vannak, van több bankártya tartó rész is. Csak nem ismerem az ilyeneket. Ha esetleg valakinek lenne tapasztalata benne kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!