Pénztáros belenyúl a pénztárcámba (beszélgetés)
Vegre valamiben egyetertunk :D
KERES utan, es apro ki, hogy mindenki lassa!
Otthon nem volt, de itt minden cegnel van agysorvaszto trening a korlatozassal elokrol. Nekem ez nevetseges volt. De aztan lattam sok esetere, hogy nem segitettek vagy keres nelkul cselekedtek (es aztan, hogy el lett nekik gyagyarszva-nem magyarazva;ilyen szajbaragos cuccotokat ritkan latni)
A magoldas soha nem az, hogy kivesszuk a kezembol. Es egy oenztarca eseten belenyulni is tilos a torveny szerint.
Biztos csak segíteni akart. Idős emberek szokták kérni hogy a pénztáros segítsen kiválogatni az aprót.
De azt hiszem én sem örültem volna, ha belenyúl a pénztárcámba kérés nélkül.
Kedves FI!
Én elhiszem a szitut. Egyébként a 360.- ft-nál én is majdnem rákérdeztem, hogy mit lehet manapság a patikában ennyiért venni. Még jó, hogy nem tettem. Nekem is levetted volna a fejem:) Én több ezret hagyok ott havonta.
Én így 50 éves vénasszony létemre sajnos saját és gyermekem többféle betegsége miatt országosan igen sok patikában megfordulok ( az a hülye maszk miatt ) mivel öreg vagyok így mindig elfelejtem,hogy a kórházakba bizony kell,így mindig a kórházi patikákban veszek,de még egyetlen helyen sem tapasztaltam,hogy nincs plexi! Ja.......persze lehet,hogy van csak a látásom és a memóriám sem a régi már :-)
Viccet félretéve,ugye nem gondolod,hogy ez hihető "sztár" sztori? Bevásárló központban láttam már ilyet,de ahogyan mások is írták,azt kifejezetten a vevő kérésére! Sajna én nem hiszem ezt a történetet el,de persze ez csak az én saját véleményem!
Üdv: Egy 51. életévében lévő vény szatyortól :-)
Igen , fogadatlan ... ... a fizetése.
Egyszer a piacon , ahol árultam , egy néni kinyitotta a pénztárcát , hogy vegyem ki az aprót. Kivettem egy , valamilyen emlék 50 . est. Ami 300 ft .-ot ér. Nagyon rosszul éreztem nagam. De azt mondom, hogy amíg a vevő nem kéri magátol , addig nem túrkálok bele.
Ilyet akkor sem szabad keres vagy kerdezes nelkul. Nem illik, es ha a penztarosnak egy ici-pici esze van, a sajat erdekeben nem is teszi, hogy erhesse az a vad, hogy tobbet vett ki.
Engem, ha valaki megkert, hogy segitsek az aproval, megkertem, hogy boritsa ki a pultra, es elotte, jol kovethetoen, hangosan szamoltam, valogattam ki az adott osszeget.
Csak a 360.-ft.ot olvastam, azért merészeltem. Isten ments, hogy megtudjam.
Pályaválasztásról már lekéstem.
De te kedves nő vagy, biztosan jól kijössz az emberekkel.
A szabad bölcsész süt belőled.
Azért válaszolok, mert a Tiéd az egyetlen normális válasz a 20-ból. Többiekkel úgy tárgyalok, ahogy megérdemlik.
Tényleg nem volt plexi, a pultra tettem a pénztárcát, abban kerestem a fémpénzt, akkor kezdett el nyúlkálni belülről a nő.
A hoxa szinvonalát ismerem, de azért mégis reméltem, hogy néhányan képesek normálisan reagálni vagy válaszolni, ugy látszik, nagyon magas volt a léc. Irreális elvárás volt, ami nem engem minősít. Olyanok is nekem estek, akiről életemben nem hittem volna.
A többieknek további jó gyalázkodást!
Megnéztem Léna hozzászólását, amire reagáltál.
Tudod, én is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy gyógyszertárban ne lenne az a bizonyos plexi elválasztó.
Nem kellene számonkérned, hogy miért válaszol bárki is neked - akkor is, ha nem hiszi el sztoridat.
Én sem hiszem el, mégis reagálok. Mert akár valós történet is lehetne, kissé más megközelítésben. De a védő plexi hiánya valószerűtlenné és számomra is hihetetlenné teszi a „színvonalas” sztoridat.
Hogy lehet ilyet írni: „ilyen szinvonalu sztorit miért találna ki bárki ?” Szerinted valami extra színvonalú, amit kitaláltál?
Fura egy modorod lehet.
Remélem azért a lábad éri a földet.
További ajánlott fórumok:
- Találtam egy pénztárcát munkába menet...
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Addig nyújtózkodj, amíg a pénztárcád ér. Nyaralás?
- Milyen a szép, nőies pénztárca és karóra?
- Miért állítják meg mindig a pénztárosok a szalagot?
- Szerintetek mennyit lehet keresni Pesten A Tescoban pénztárosként?