Milyen a szép, nőies pénztárca és karóra? (beszélgetés)
A nő, az önmagában szép.
Karóra, pénztárca......
Ez van:D
Na jó, a szemüvegem teljesen konzervatív. A látó. Még a tokja is egy egyszerű fekete.....
Van ízlésem:D
Mivel nem kérdés ezért nem írtam le, de most megteszem:D
A telefon tokom tengerész mintás, van Amerika kapitányos neszeszerem is, a gumimatracomon pedig színes körök vannak, de jövőre lehet, hogy veszek magamnak rózsaszín hattyút:D
Ja, az egerem pedig rózsaszín a munkahelyemen és itthon is:DDDD
Van egyébként szürke órám is, és titánium is, de sajnos ezeket nem tudom hordani.
Főleg az aktivitás mérés érdekel:D
Még várok egy kicsit, hátha a fiúktól megkapom karácsonyra, ha megint valami nőies pénztárcát kapok pl.;), akkor megveszem magamnak:DDDD
Xiaomi Mi Band 2
Igaz, az eredeti szíj egy idő után bekeményedett és el is szakadt, de találtam a neten "szellősebbet" és patentosat.
Ez tudja azt, amit a 30-40 ezres fitness karkötők nekem nyújthatnak.
Két éve 12-ért vettem, de még nem akarom lecserélni az újabb Mi Band 3-ra.
Tévedsz.
Annyiban érdekli a kollégáimat, hogy tetszik nekik:D
Nem a jólneveltségük tartja bennük a véleményüket.
És ha valaki szerint egy piros pöttyös pénztárcás nem lehet jó szakember, akkor az igen nagyot téved:D
Szuper!
Pont ilyenre akarom az órát és ugye nekem is fontos, hogy ne legyek tőle kiütéses:D
Az ém karórám egy 2 ezer Ft-os névtelen valami, de pontos.
A mobilom annyira régi, hogy sokan el se hiszik, hogy Sony-Eriksson.
A pénztárcán egy 2 ezer Ft-os gagyi, de nekem kézreáll és nincs tele kártyatokokkal.
Aha, szép :)
Not Found
The requested URL /medias/sys_master/root/hcc/h89/89589 was not found on this server.
Ha van belőlre rosegold, én is veszek egyet ;)
Egyik sem az én világom.:)
Olyat kéne venned, ami színben, stílusban megy a legtöbb táskához, cipőhöz és ruházathoz.
Ugyan, mi az a "fajsúlyos munkahely"?
Elő merem venni a pénztárcám a kollégáim előtt is, bár nem egy FURLA.
A karórám pedig nem Louis Erard, hanem egy 12ezer forintos Xiaomi. De láttam már olyan emberek kezén is, akik nettón keresnek 1 millát.:)
hát az elég baj ha valakit ez alapján itélnek meg,
nehogy már az legyen a lényeg milyen bukszából fizeti ki a kávét a büfében,