Mennyire vagy pénztárca mániás? (beszélgetős fórum)
Egyébként én KERESEK megvételre alig használt indiai pénztárcát NAP-HOLD-CSILLAGOS mintásat :)
Ha van valakinek eladó akkor várom az üziket.
Már mindenhol kerestem de nem találok :(
Ha nem is felmilios (csak 300 ezres), de designer taskakkal szoktam buszozni, villamosozni (ahol dolgozom, nem tudok parkolni, igy rakenyszerulok a tomegkozlekedesre).
Ez csak magyar mentalitas, hogy ha buszozik az mar csak hamisitvany lehet :D
(engem nem erdekel, ki mit gondol)
Az te vagy,viszont vannak szerencsére többféle emberek:)
Nekem sok kártyám van,és nem feltétlen pontgyűjtőkártyák,hanem törzsvásárlói kedvezményekre jogosító kártyák.
A pénztárcámban hordom a személyitől kezdve a jogsiig mindenemet.Ja,a bankkártyámat is :)
Naptár,internet,gps meg a telefonomban.
Ja,és nem pukkadozik ezektől mégsem a pénztárcám,és muszáj mindenhova magammal vinnem-hisz nem tudhatom hova juthatok még aznap.
en ennyivel szoktam menni alt. vasarolni: bankkartya, jogsi. minek szemelyi, ha van valam jogsi, ha hirtelen kerulnek korhazba sbon ellatrnak taj kartya nelkul is, adokartya minek hetkoznap, supershop meg minden idiota pontgyujtokartya kell a halalnak. a nagy, otthon piheno tarcamban benne van a konyvtari olvasokartyam, meg a budapesti is, magan es ceges meghatalmazas a postara meg persze enykep nagymamatol kistesoig. meg persze belepokartya 4 nagykerbe, aztan ha mar nagy a hely, gyulik a 77 szamla is, na meg egy naptar, hogy a ferjem mikor dolgozik, es mikor van szabadsagon. meg persze egy szerencsepenz is. bar nem allando tartozek, de van utalvagy egy etterembe meg az automosoba is. a maradek hely ki van tombe par ezer ft-tal meg aproval (tobbet csak olyankor viszek magammal, ha tudom, hogy nagyobb oszeget akarok olyan helyen fizetni, ahol kartyaval nem lehet), aztan elfelteszem magamnak a kerdest, hogy ennyi vacakot megis minek hordani egy pukkadozo brifkoban?
en inkabb a szamlamra akarok sokat nem a tarcamba, a tartca hataratit olyan gyorsan el lehet erni :)
helló!
Az én pénztárcám fekete/arany közepes méretű!Elfér benne irat is pénz is..minden..imádom már lassan 3 éve ez a pénztárcám jól bírja:)
Amit előzőleg leöntöttél Márkával... :DD
Amúgy úgy értettem, hogy nagyon sok táskám van, most már nem veszek olyan noname darabokat, hanem pl. nemrég vettem 2db Ed Hardy táskát.
Legyen nagy ,szép,minőségi darab.Akkor válok meg tőle,ha kezd tönkremenni.
Jelenleg egy Valentino nagy pénztárcám van.Táskáim is vannak,mindig évszaknak,ruházatnak,cipőnek megfelelően viselem.
Jaj, nagyon! Az aprót kizárólag kisméretű, szétnyíló, 5-6 cm-nél nem nagyobb "bukszában" szeretem tartani. Csak az a baj, hogy hamar amortizálódnak. :(
Nem tud valaki valami jó kis lelőhelyet?
A papírpénzt meg az összes iratommal, kártyákkal együtt brifkóban tartom.
Gyönyörű bőr brifkó tűzpiros pénztárcám van. Imádom.
A piros pénztárca vonzza a pénzt.:):):):):)Tudtátok????:):):)