Mi a véleményetek az Eurovit vitaminokról? (beszélgetés)
Szerintem jó:)
most Eurovit szépség vitamint vettem kíváncsi vagyok milyen lesz.
a francba... én meg azthittem ezt majd szedem életem végéig :DD
köszi, majd megkérdezem akkor tőlük valamikor.
Sziasztok. Most akadtam erre a topicra, amikor rákerestem a neten az eurovitre... nekem most fog elfogyni az első 30as csomag pár nap múlva. Ma vettünk egy 60 darabosat. Szerintem egész jó, és nem is drága ( az eurovit multivitamint szedem). Habár azthiszem többet vártam, mert annyira energikus most sem vagyok mint pl 4-5 éve... de valószínű a stressz miatt. Azért részemről érezhető volt a hatása, még talán ez ért a legtöbbet. Szóval összességében szerintem nem rossz.
Szerintetek meddig lehet szedni? nem lesz semmi gond ha minden nap szedem akár egy évig is vagy tovább?
SZIASZTOK! ÉN ÉVEKEN KERESZTÜL SZEDTEM A LEGNÉPSZERÜBB VITAMINOKAT(CENTRUM,ACTIVAL STB)KB. 3 HÓNAPJA SZEDEM AZ EUROVITET ÉS MEG KELL,HOGY MONDJAM MOST ELSŐKÉNT ÉRZEK TÉNYLEG VALAMI PLUSSZT! NEKEM EZ A VITAMIN NAGYON BEJÖTT,JOBBAN FELSZÍVODIK MINT A TÖBBI.SZERINTEM.
AMÚGY ÉRDEMES ELOLVASNI A GYÁRTÓ HONLAPJÁT (www.teva.hu) VAN EGY KI TAPASZTALATUK A GYÓGYÁSZAT TERÜLETÉN.A VILÁG LEGNAGYOBB GENERIKUS GYÓGYSZREGYÁRTÓJA A TEVA!
Nem tudom, mit vártok, a c-vitamin nem véd az influenza ellen. vagy csak én nem tudok róla?
Mi szedjük, és ennyi. Bár csak c-vitamint. én nem mondanám túl olcsónak. A béres c-vitamin is kb ennyibe kerül.
Mostanában egyre többet reklámozzák a TV-ben az Eurovit vitaminokat, én magam is szedem a multivitamint, gyermekemnek c vitamint vettem belőle, ami jó a fogaknak és a foginynek, valamint édesanyám szedi az 50 év felettieknek való Eurovit vitamint....mégis félő, hogy túl olcsó, a többihez képest, de vajon ettől még jó???
Próbáltátok már?Mik a tapasztalataitok?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Milyen vitaminokat szedjünk az Atkins kúra alatt?
- Magzatvédő vitaminokról vélemények?
- Milyen vitamint szed a gyermeked? Mi a véleményed az étvágycsináló vitaminokról?
- Mesterséges vitaminok... Véleményed erről a témáról?
- Mi a véleményetek a Puritan's Pride vitaminokról?